TV 2 SPORT er Danmarks største og mest sete sportskanal, der har fokus på danske rettigheder, live-sport, events og journalistisk. TV 2 SPORT hører hjemme på TV 2 på Kvægtorvet. Kanalen gik i luften 9. januar 2015 og har TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, som øverste chef. 

TV 2s sportskanal er for alle fans med en forkærlighed for sport. De store dramaer på og uden for banen bliver leveret med høj faglighed af kendte værter og kommentatorer fra TV 2. 

TV 2 SPORT har – sammen med TV 2s hovedkanal – ene-rettigheder til blandt andet dansk håndbold og dansk ishockey. Sportskanalen sender masser af live-transmissioner og vil også dække store events som slutrunder i håndbold og fodbold samt internationale cykelløb inklusive EM og VM. Tennis er ligeledes en stor rettighed for TV 2 SPORT, der har rettighederne til WTA-tennis. 

Kanalen har herudover erhvervet rettighederne til bl.a. de største internationale badmintonturneringer inklusive VM, All England og Super Series, og til VM i ishockey, svømning, kano og kajak, orienteringsløb, langrend, alpint, freestyle og snowboard. TV 2 SPORT har ligeledes erhvervet rettighederne til Sail GP, der er kaldt "sejlsportens Formel 1", til digital motorsport og til udvalgte hestevæddeløb.

Fra september 2021 vil kanalen også byde på fodboldkampe fra Europa League og fra den kommende europæiske klubturnering Conference League.

TV 2 SPORT er abonnementsbetalt og reklamefinansieret og kan bl.a. ses via kabel-tv, satellit, det jordbaserede sendenet med Boxer-abonnement samt fiber. 

TV 2 SPORT kan også ses via TV 2 PLAY.

Sådan ser du TV 2s kanaler.

 

Kontakt TV 2 SPORT

TV 2 SPORT
Rugaardsvej 25
5100 Odense C
Telefon: 65 91 91 91
Telefax: 65 91 33 22
Mail: sport@tv2.dk

Billede {0} af {1}