TV 2 NEWS er danskernes nyhedskanal – og Danmarks eneste danske 24-timers nyhedskanal. Kanalen gik i luften 1. december 2006, og chefredaktør for TV 2 NEWS er Ulla Pors Nielsen. NEWS holder til på TV 2 på Teglholmen i København. 

TV 2 NEWS var i 2020 Danmarks tredje største kanal efter TV 2 og DR1 og har hver dag knap 700.000 seere, der hver ser med i over en time i gennemsnit. I 2020, hvor der i Danmark og internationalt var fokus på corona, voksede seningen og brugen af TV 2 NEWS yderligere.

NEWS' fremgang over de senere år kan tilskrives den solide nyhedsdækning af især dansk og international politik, samfundsforhold, business samt breaking news. I eftermiddagsfladen 'NEWS & Co.' medvirker hver dag tre medværter, som med personlighed og kant sætter perspektiv på aktuelle nyheder. 

TV 2s nyhedskanal, som i de første år var mest kendt for breaking news, har – foruden den løbende nyhedsformidling – opprioriteret at levere perspektiv, substans og analyse. TV 2 NEWS sender eksempelvis ekstraudsendelser og debatprogrammer i slipstrømmen af store nyhedshistorier, særlige temaer og dagsordensættende dokumentarer. Herudover tilbyder NEWS en række faste magasinprogrammer inden for politik, udland og medier - nemlig 'Verden ifølge NEWS', 'Tirsdagsanalysen', 'Lippert', 'Business Class', 'Besserwisserne', 'Presselogen' samt magasiner om corona-situationen. 

TV 2 NEWS er abonnementsbetalt og reklamefinansieret og kan bl.a. ses via kabel-tv, satellit, det jordbaserede sendenet med Boxer-abonnement samt fiber. 

NEWS kan også ses via TV 2 PLAY

Sådan ser du TV 2s kanaler.

 

Kontakt TV 2 NEWS

TV 2 DANMARK

Teglholm Allé 16
2450 København SV
Tlf.: 39 75 75 75
mrk. TV 2 NEWS
Mail: news@tv2.dk

Det er også muligt at kontakte TV 2 NEWS, hvis man befinder sig midt i en begivenhed, som man mener, at TV 2 NEWS bør kende til, eller hvis man har forslag til noget, TV 2 NEWS bør kigge nærmere på.

Via hjemmesiden 1234.tv2.dk er der mulighed for at aflevere gode tips, billeder, video mm. Det kan også ske via mail til 1234@tv2.dk.

Billede {0} af {1}