TV 2 CHARLIE

 

 

TV 2 CHARLIE er TV 2s kanal, der hylder den folkelige kultur og altid er godt selskab. Kanalen retter sig til voksne og nysgerrige danskere med lyst til at blive underholdt, for CHARLIE har fokus på både den gode stemning og de folkelige oplevelser. 

TV 2 CHARLIE prioriterer den gode danske underholdning og musik, dansk fiktion, talkshows, danske filmklassikere, events og de bedste europæiske serier, herunder både dramaer og prisbelønnede krimiserier. TV 2 CHARLIE gik i luften 1. oktober 2004 som den tredje tv-kanal i TV 2-familien.  

Kanalen, der nu Danmarks fjerdestørste, har særligt fokus på den gode underholdning til danskere over 50 år. 

TV 2 CHARLIE fik i 2017 kæmpesucces med sin første store, danske fiktionsserie ’Mercur’. Den succes blev allerede overgået i 2018 med serien ’Sygeplejeskolen’, der derfor også fortsætter i 2019. I de kommende år vil CHARLIE fortsætte arbejdet med at levere danske serier. 

På musikområdet tilbyder CHARLIE både koncerter med internationale stjerner og store danske kunstnere. Kanalen sender eksempelvis de danske musikprogrammer ’Rockshow’ med Big Fat Snake-forsanger Anders Blichfeldt som vært, hvor du kan møde populære, danske sangere fra rock- og popscenen. 

TV 2 CHARLIE er også kendt for sit fokus på den danske revytradition og de skarpe og sjove sketches fra kongerne og dronningerne af dansk revy, og kanalen sender blandt andet den store prisuddeling til dansk revy, ’Revygalla’. En anden event er ’CHARLIEs Hjertegalla’, hvor kanalen samler ind til Hjerteforeningen og fortæller rørende beretninger om, hvordan forskning og behandling hjælper hjertepatienter i alle aldre. 

TV 2 CHARLIE er abonnementsbetalt og reklamefinansieret og kan bl.a. ses via kabel-tv, satellit, det jordbaserede sendenet med Boxer-abonnement samt fiber. 

Sådan ser du TV 2s kanaler.

CHARLIE kan også ses via TV 2 PLAY.

Kontaktoplysninger

TV 2 Networks
Teglholm Allé 16
2450 København SV
Tlf.: 39 75 75 75

Mrk. TV 2 CHARLIE

Mail: charlie@tv2.dk