Når vi bliver forelskede, fejler de gode intentioner intet. Men hvordan bliver to forhold - et nyt og et lidt ældre - udfordret, når hverdagen melder sig?

'Mellem os' er en varm og humoristisk serie om to par - et dansk og et norsk. Der er masser af kærlighed i de to parforhold, men også mange udfordringer. I de to danske hovedroller ses Lærke Winther og Johannes Nymark, mens det norske par spilles af Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen.

De to par

Nanna (Lærke Winther) bor sammen med sin kæreste, (Johannes Nymark) som hun har været sammen med i et par år. De vil gerne stifte familie, selvom det er et stort skridt for Nanna, for hun har altid været single. Kasper har droppet sin karriere som trommeslager, for turnélivet er ikke det bedste, når man vil være en kernefamilie.

Det norske par, Merete (Agnes Kittelsen) og Joachim (Nicolai Cleve Broch), har været sammen i omkring ti år. De er flyttet til Danmark med deres søn, og her har Nanna og Merete startet et firma.

Men under overfladen lurer en ekskæreste, utroskab og uopfyldte drømme, og så er ønsket om en graviditet ikke nemt at opfylde. Så måske er det hele slet ikke så rosenrødt og ligetil?

'Mellem os' tager det moderne parforhold under ærlig, kærlig og humoristisk behandling i otte afsnit, og udover Lærke Winther, Johannes Nymark, Agnes Kittelsen og Nicolai Cleve Broch medvirker en række kendte danske navne som Lars Brygmann, Stephania Potalivo, Sus Wilkins, Farshad Kholghi, David Owe, Allan Hyde og Kasper Leisner.

'Mellem os' er produceret af produktionsselskabet Anagram Norge i samarbejde med Nimbus Film.

Serien bygger på en idé af Nicolai Cleve Broch og Ole Marius Araldsen og er instrueret af danske Charlotte Sachs Bostrup og norske Eigil Langmark og med den danske instruktør og manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen som konsulent.

Læs også pressematerialet her