I ‘Juleønsket’ møder vi 12-årige Julie, der kun har ét ønske til jul, og det er at være sammen med sin familie juleaften. Hele sin familie - mor Vidgis, far Karsten, halvstoresøster Mie og lillebror Toke.

Men både hendes mor og far skal arbejde 24. december, og Mie har andre planer. Så Julie ønsker - sådan rigtigt ønsker - at tingene ændrer sig, så de alle kan være sammen juleaften.

Julies ønske bliver hørt et helt andet sted - nemlig højt oppe i skyerne i engleverdenen.

Her skal problemenglen Rafi lære disciplin og medfølelse, før han kan få sin englestyrke og vinger. Derfor beslutter ærkeenglene at sende ham ned på jorden, som en almindelig skoledreng med den specifikke opgave at opfylde Julies ønske.

Kort efter Rafi ankommer endnu to engle: Gabi og Michael under dække af at være Rafis familie. Men i virkeligheden er de på hemmelig mission for at bekæmpe en ældgammel dæmon, der vil hævne sig på englene.

I løbet af december hvirvles Julie, Rafi og Julies bedste ven Willy ind i et fantastisk eventyr, om mennesker og engle, kampen mellem det gode og det onde, familie og venskaber, samt hemmeligheder og jul.

Robert-nomineret julekalender

I rollerne som Julie, Rafi og Willy ses Olivia Hillingsø, Jonathan Lindinger og Helmer Solberg, og i voksenrollerne ses blandt andre Esben Dalgaard, Signe Skov, Lærke Winther, Troels Malling, Neel Rønholt, Allan Hyde, Johan Olsen, Sonja Oppenhagen, Morten Suurballe, Donald Andersen og Marijana Jankovic.

‘Juleønsket’ blev vist første gang på TV 2 i 2015, hvor den blev en stor succes både på TV 2 med over en million seere pr. afsnit og på TV 2 PLAY, ligesom anmelderne var meget begejstrede.

Den populære julekalender var i 2016 nomineret til en Robert for ‘Årets korte TV-serie’ og var ligeledes nomineret i kategorien ‘Bedste tv-serie’ ved Tvprisen i 2017.

Ina Bruhn er hovedforfatter, Carsten Myllerup har instrueret, og ‘Juleønsket’ er produceret af Cosmo Film med støtte fra FilmFyn og FORD. Cosmo Film har også produceret familiejulekalenderne ‘Tinka og Kongespillet,’ ‘Tinkas Juleeventyr’, ‘Jesus og Josefine’ og ‘Jul i Valhal’ for TV 2.

Følg eventyret og GÅ MED STYRKEN