ZULU springer ud til Rainbow Awards 2019

Mathias Helt og Ibi Makienok er værter, når TV 2 ZULU og TV 2 PLAY for første gang sender ’Danish Rainbow Awards’. (Foto: Carsten Seidel / TV 2)

Glæd dig til en fest i alle regnbuens farver fredag 5. april, når årets værter Ibi Makienok og Mathias Helt præsenterer Danish Rainbow Awards 2019.

For første gang nogensinde sender ZULU Danish Rainbow Awards, hvor det danske LGBT+ miljø deler priser ud og fejrer årets milepæle. Spydspidserne, mønsterbryderne og aktivisterne bliver hyldet i Cirkusbygningen i København, og du skal med til en farverig mangfoldighedsfest, hvor alle kan være lige dem, de er. Mathias Helt og Ibi Makienok er værterne, som med sikker hånd fører os igennem en magisk aften med priser, musik og festlige indslag.

Gul, grøn, blå…
Ibi Makienok, som også er vært på ZULU-succesen 'Date mig nøgen', ser frem til at trække i det regnbuefarvede tøj og slå et slag for mangfoldigheden.

- Jeg glæder mig til at forlænge den operation mangfoldighed, som bliver foldet ud på ZULU lige nu. Det er jo lidt i samme kategori som 'Date mig nøgen', som jeg lige har været vært på, og det passer godt med den ideologi, jeg også har privat. Jeg er meget, meget large privat, og jeg synes, det er vigtigt, at man er den, man er. Om man er gul, grøn, blå, eller hvad man er - vi skal alle sammen være her. Man skal gøre, hvad man har lyst til, så længe man ikke sårer nogen, siger Ibi Makienok og fortsætter:

Og så er det jo i LGBT-miljøet, så der skal være en fest! Men også eftertænksomhed. Det skal man huske! Der er mange, der har kæmpet en hård kamp for, at vi kan stå i Cirkusbygningen og feste!

Se kampagnen for Danish Rainbow Awards 2019 herunder.


På toppen

Mathias Helt, kendt fra Radio24syv-programmet ’Er du sunshine?’, er beæret over sin kommende værtsrolle og ser frem til aftenens farverige indslag og overraskelser.

- Jeg glæder mig til en super festlig aften, hvor vi skal have det rigtigt sjovt og ikke mindst anerkende nogle dejlige mennesker i LGBT-miljøet. Jeg ser frem til en aften, hvor vi fyrer den af til nogle musikalske overraskelser, som jeg personligt glæder mig rigtigt meget til. Og så indeholder showet nogle vigtige budskaber, som er fortalt med humor, siger Mathias og supplerer:

- Jeg er på toppen over, at jeg skal være det sammen med Ibi. Hun er en fremragende vært, og Rainbow Awards' budskab fortjener virkelig at blive sendt ordentligt afsted.

Parykker og dejlig kærlighed
ZULU-redaktør Asger Schønheyder lover seerne et festligt show og glæder sig til at støtte op om Rainbow Awards' gode budskaber.

- Rainbow Awards er et show, der hylder folk for at være præcist dem, de er, og det kan ZULU kun støtte op om. Så når det danske LGBT+ miljø fejrer sig selv, vil vi selvfølgelig gerne være med! Det bliver et megafestligt show med masser af musik, vilde parykker og dejlig kærlighed. Og så får vi nok et helt nyt syn på kyllinger…

Find dit åbne sind frem, kip med regnbueflaget og se med, når ZULU fejrer kærligheden med Danish Rainbow Awards fredag 5. april klokken 22.00 på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.