Zulu Sommerbio – også på græs

Zulu Sommerbio går på græs og besøger i år syv forskellige byer, herunder den helt nye sommerbio-by, Ebeltoft. Premieren er 22. juli i Aalborg.

Med gode film og lunt sommervejr kan Zulu Sommerbio trække mange mennesker til gratis film under åben himmel. (Arkivfoto: TV 2)

Zulu Sommerbio er i fuld gang på tv-skærmen, og fra torsdag 22. juli går Zulu Sommerbio også på græs med gratis og prisbelønnede film under åben himmel.

Det er 12. år, at Zulu Sommerbio kommer rundt i landet med gratis film, og i år kommer karavanen til en helt ny sommerbio-by, nemlig Ebeltoft. Herudover besøger Zulu Sommerbio Danmarks fire største byer - København, Aarhus, Odense og Aalborg - samt Vejle og Sønderborg.

Blandt årets film er en række prisvindere, bl.a. den firedobbelte Oscar-vinder ”Life of Pi” og de to dobbelte Oscar-vindere, ”Skyfall” og ”Django Unchained”.

Også det danske drama ”Kapringen”, der både har fået udenlandske priser og de store danske priser Robert og Bodil, vises flere gange, når Zulu Sommerbio tager rundt i landet.

Det gør også den meget roste franske film ”De urørlige”, der bygger på virkelige begivenheder, og som på kort tid blevet den mest sete franske film på verdensplan nogensinde.

-------------------

Læs mere om programmet for Zulu Sommerbio på græs og se trailere for filmene på zulu.dk.

Du kan også følge Zulu Sommerbio på Facebook.