ZULU søger: Hvem er Danmarks bedste comedytalent?

TV 2 ZULU har udvalgt seks komikere, som alle er cremen af den nye comedyscene. Sarah Grünewald er vært. (Fotos: Theis Mortensen / TV 2)

Seks nye komikere kæmper om at blive Danmarks bedste, når 'Comedy Fight Club Live' sender direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY fra mandag 3. april kl. 21.15 - og seerne er med til at bestemme!

ZULU har opfostret nogle af Danmarks største comedytalenter og indleder nu jagten på den bedste og sjoveste af Danmarks nye upcoming komikere. Vi har fundet seks af slagsen, og de går hver mandag fra 3. april og otte mandage i alt på scenen for at kæmpe om at vinde 'Comedy Fight Club Live'. Sammen med en kendt komiker behandler de hver gang et nyt emne, som de efterfølgende skal skrive et live-set til. Det bliver underholdende, råt og autentisk - og fremfor alt virkelig sjovt!

De gamle guider de nye
Det er syv år siden, ZULU sidst lukkede et kuld 'Comedy Fight Club'-komikere ud i samfundet, og siden har de alle markeret sig på den danske comedyscene. Nu vælger en række af de gamle deltagere, hvilke emner de nye komikere skal skrive om. Simon Talbot, Anders Stjernholm og Nikolaj Stokholm er blot nogle af de komikere, der guider deltagerne igennem det, de mener, er vigtigst i vores samfund og for dem.

Værten er klar! Er du?
Det er den erfarne Sarah Grünewald, som styrer showet og guider seerne igennem en aften med fuld fart og kantet comedy. Hun siger om sin værtsrolle i programmet:

- Jeg glæder mig til, at komikerne sprænger rammerne for komik. Det mest sexede i verden er at arbejde med mennesker, der er gode til deres fag, og nu får jeg lov til at arbejde med seks sjove komikere, som alle kan deres kram.

Stem på dine favoritter, mens de optræder
'Comedy Fight Club Live' sender direkte fra Karma Kajen i København. Spillestedet ligger under Christiansborg og Børsen, så samfundets top kan lytte med på vandrørene, når der blæses kritisk og satirisk comedy ud af højtaleren. Som seer til showet kan du stemme på din yndlingskomiker, alt imens han eller hun optræder. Det er publikums stemmer, der afgør, hvor meget tid hver komiker har på scenen, når sæsonen når sin afslutning.

Fra venstre mod højre: Mikkel Klint Thorius, Søren Dürr, Ane Høgsberg, Frederik Rosgaard, Jakob Svendsen og Natasha Brock. De seks 'Comedy Fight Club Live'-komikere holder taktikmøde, for der er headshots og handgrenades på menuen, når de alle skal dyste i "Counter-Strike: Global Offensive".

Seks af de bedste nye komikere
ZULU har udvalgt seks komikere, som alle er cremen af den nye comedyscene. De seks udvalgte komikere er:

Ane Høgsberg - kåret som årets talent i 'ZULU Comedy Galla 2016' og er aktuel med podcasten 'Voksenvenner', som hun laver sammen med Jonatan Spang. Ane er desuden aktuel med sit eget one-woman-show med titlen 'Dårlig feminist'.

Frederik Rosgaard - Danmark kunne for første gang opleve ham som et af 'De Nye Håb' ved 'ZULU Comedy Galla 2013', og i 2016 var han nomineret til 'ZULU Comedy Gallas Talentpris'. Han har lige turneret med sit eget one-man-show 'Ældre end nogensinde før'.

Søren Dürr
- har mange års erfaring som comedy-forfatter på diverse tv-shows blandt andet 'Live fra Bremen' og 'ZULU Comedy Galla'. Med over ti års erfaring som komiker er han garant for komik i høj klasse, og han er ikke bange for at prikke til de tunge og hårde emner.

Natasha Brock - har lavet stand up i snart fem år. Hun var i 2014 et af de nye håb til 'ZULU Comedy Galla'. Hun har på kort tid allerede optrådt på mange scener blandt andet Comedy Zoo i København. 

Mikkel Klint Thorius - er 24 år og opvokset på Amager. Har været forfatter på programmer som 'Nørgaards Netfix' og 'Giver det mening - ifølge Torben Chris'. Han endte i finalen i DM i stand-up 2013, og siden da har man set ham som vært for 'ZULU Comedy Galla - Rød Løber 2015'.

Jakob Svendsen - er feltets ældste deltager, og med sine 36 år kan han prale af at have lavet to shows indtil videre med titlerne 'Kristen i Krise' og 'Næste(n)Kærlighed'. Jakob vandt desuden Danish Open i stand-up i 2010 og var nomineret til 'Årets Talent' ved 'ZULU Comedy Galla 2015'.

De sociale medier er rødglødende
Ved siden af konkurrencen på stand-up scenen bliver komikerne også udfordret i deres færden på de sociale medier. Mellem hvert program kan du følge med på Facebook, Twitter eller Instagram, hvor hver komiker dyster om, hvem der kan larme mest.

Se 'Comedy Fight Club Live' på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY hver mandag fra kl. 21.15 - første gang 3. april.