ZULU og PLAY sender BLAST Pro Series live fra Royal Arena

BLAST Pro Series er blandt verdens største e-sportsturneringer. Udover æren løber vinderen med det eftertragtede BLAST Pro Series-trofæ og en præmie på 250.000 dollars. (PR-fotos: BLAST Pro Series)

De regerende Major-vindere og verdensettere fra danske Astralis skal forsøge at revanchere sidste års nederlag til MIBR, når TV 2 ZULU og PLAY sender BLAST Pro Series live fra Royal Arena i København 2. og 3. november. 

BLAST Pro Series er ved at etablere sig som en af e-sportens største og mest underholdende turneringsformater. Seks af verdens absolut bedste hold dyster mod hinanden på den unikke A-formede scene foran millioner af seere på verdensplan. Showet, scenen og det imponerende digitale set-up i Royal Arena sikrer en helt unik oplevelse for tilskuerne, som ikke matches af nogle turneringer i verden. En stemning, der ifølge redaktionschef på TV 2 SPORT Allan Hvid skal nå helt ud til seerne.

- Sidste år var der en vanvittig stemning i Royal Arena, og det bliver der også i år. Vi vil bringe seerne så tæt på verdensstjernerne som overhovedet muligt. Blandt andet flytter vi studiet ind i Royal Arena, så stemningen fra arenaen med over 10.000 ellevilde fans også når hjem i stuerne. Undervejs vil vi forsøge at levere et underholdende show - og ikke mindst levere en sportslig dækning med lige så høj faglighed og passion som enhver anden sportsgren, vi dækker, siger Allan Hvid og fortsætter:

- Som seer vil man få en større oplevelse ved at se BLAST Pro Series, når vores værter og eksperter er til stede i arenaen. Sidste års event i Royal Arena viste, at fansene i arenaen i dén grad lever sig ind i kampene, og det forventer vi ikke bliver mindre i år, når verdens største stjerner tropper op for at krydse klinger med Astralis, som i flere måneder har regeret verdensranglisten.

Astralis-træner, Danny ’Zonic’ Sørensen, løfter BLAST Pro Series-trofæet efter sejren i Ülker Sports Arena i Istanbul.(PR-foto: BLAST Pro Series)

Et magisk øjeblik
TV 2 ZULUS faste e-sport-kommentatorer Andreas 'JERN' Thomsen og Niels 'rizc' Topp har store forventninger til showet i Royal Arena og glæder sig til at sidde on site i den fyldte arena.

- BLAST Pro Series er en lidt anderledes turnering med fuld fart over feltet. Dét kombineret med det danske publikum i Royal Arena gør, at man kan forvente et brag af en turnering - både inden i og uden for spillet. Jeg glæder mig personligt til at høre brølet fra de 12.000 tilskuere, når Astralis går ind i arenaen. Det var et magisk øjeblik sidste år, og jeg tror kun, det bliver federe i år. Det at være on site og kommentere er utrolig vigtigt, ligegyldigt om det er Counter-Strike, fodbold eller noget helt tredje. At vi kan sidde i selve arenaen og mærke energien fra publikum og spillerne giver os noget ekstra at arbejde med, men også at give af, og i sidste ende skaber det et federe lydspor for seerne derhjemme, siger Niels 'rizc' Topp.

Andreas 'JERN' Thomsen supplerer.

- BLAST Pro Series er årets e-sport-event i Danmark. Der var fuld knald på sidste år, og det tegner sig kun til at blive federe denne gang. Astralis tabte sidste år til rivalen MIBR, så MIBR’s højeste prioritet lige nu er at slå dem i hjemlandet. Verdenstoppen er super tæt i Counter-Strike, og danske Astralis har verdens førsteplads. Samtlige hold vil gerne slå dem af pinden og hyldes, mens de gør det! Det er noget helt specielt at dække kampene fra arenaen. Når 12.000 Counter-Strike-fans flyver op af stolene, giver det en vanvittig fed stemning, som vi nok skal sørge for kommer hjem i stuerne.

Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når TV 2 ZULU og TV 2 PLAY sender BLAST Pro Series live fra Royal Arena 2. og 3. november.

(PR-foto: BLAST Pro Series)