Unge Youtube-profiler hjælper Knæk Cancer

De to unge 17-årige, Julia Sofia Aastrup fra Greve og Rasmus Brohave fra Svendborg, følges af knap 100.000 på Youtube. (Foto: TV 2)

Knæk Cancer-stafetterne er på vej rundt i landet, og to af Danmarks unge med flest følgere på Youtube tager med og laver klip og indslag for TV 2.

TV 2 har i de kommende Knæk Cancer-dage allieret sig med to af de unge, danske ”youtuber” med flest følgere. De to unge 17-årige, Julia Sofia Aastrup fra Greve og Rasmus Brohave fra Svendborg, følges af knap 100.000 på Youtube, og de laver i disse dage indslag og klip, som kan bruges af TV 2 og TV 2-regionerne – på tv, net og sociale medier.

Herudover vil Julia Sofia Aastrup og Rasmus Brohave lægge billeder og små film på deres egne Instagram- og Snapchat-profiler, hvor de begge har mange følgere – på Instagram langt over 100.000 hver.

Indslagene fra de to ”youtuber” vil især handle om de ti Knæk Cancer-blomsterstafetter, som søndag og mandag blev sendt rundt i landet af de otte TV 2-regioner og af TV 2-programmerne ’Hvem vil være millionær?’ og ’Go’ morgen Danmark’. Hver gang stafetten går fra hånd til hånd, og der indsendes et billede til 1234, giver HTH Køkkener 15 kroner til Knæk Cancer.

Julia Sofia og Rasmus vil opsøge stafetterne og interviewe nogle af de mange danskere, som involverer sig og sender blomsterstafetterne videre rundt i landet.

- Det er første gang, TV 2 indleder et tæt samarbejde med nogle af de unge, som er helt store på Youtube. Knæk Cancer er meget stor på andre sociale medier – især Facebook og Instagram og er kraftigt voksende på Snapchat. Samarbejdet med Julia Sofia og Rasmus kan give Knæk Cancer endnu større opmærksomhed i den unge aldersgruppe og give os en anderledes dækning af Knæk Cancer, end vi normalt har, siger kreativ konceptudvikler Jannick Blaksmark, TV 2 Marketing.

Du kan følge blomsterstafetternes tur rundt i landet på danmarkskortet på knækcancer.tv2.dk og se billeder af stafet-overdragelserne. Indslagene fra Julia Sofia Aastrup og Rasmus Brohave kan ses fra i dag, onsdag, på bl.a. Knæk Cancers Facebook-site.

----

Se film: Det går pengene til

Læs flere artikler om Knæk Cancer her