TV 2 Vejret: Få vejrudsigten præcis hvor du er

I den nye udgave af TV 2s populære vejr-app kan brugerne gemme deres helt særlige lokation som en favorit i vejr-appen og dermed se og modtage vejrudsigter for deres helt personlige favoritsted. (Foto: TV 2)

I den nye udgave af TV 2s vejr-app kan brugerne få vejrudsigten for deres helt særlige favoritsted – fx sommerhuset, terrassen eller yndlingsstranden.

TV 2s populære vejr-app, der har omkring 100.000 daglige brugere og endnu flere i sommermånederne, er nu tilgængelig med en helt ny funktion. Funktionen gør det muligt for brugerne at gemme deres helt særlige lokation som en favorit i vejr-appen og dermed se og modtage vejrudsigter for deres helt personlige favoritsted. Appen er nemlig blevet opdateret med en ny hyperlokalitets-funktion, der kan gemme helt specifikke destinationer og levere den nærmeste vejrudsigt for netop dette sted.

- Vejret betyder sindssygt meget for os danskere - især henover sommeren, og derfor giver vi nu de mange brugere af vores vejrapp mulighed for at få en mere personlig vejrudsigt. Med den nye funktion håber vi på, at en regnvejrsdag bliver lidt sjovere, når det er i ”Mormors kolonihave” i stedet for ”Hvidovre Vest”, siger Peter Tanev, der er redaktionschef og vært på TV 2 Vejret.

- Når man med den nye funktion fortæller, præcist hvor man er, er der større sikkerhed for, at vi leverer en vejrudsigt, der passer til netop det punkt. Det er noget, vi har arbejdet på et stykke tid, og vi vil helt sikkert se flere af den slags tiltag. Vi vil gerne levere den mest personlige og mest skræddersyede vejr-app til danskerne, siger Peter Tanev.

Ny push-funktion med lokal udsigt
I den nye udgave af TV 2s vejr-app kan man også få leveret sin egen helt lokale vejrudsigt via appens push-funktion. Det betyder i praksis, at man hver morgen – eller hvornår man nu foretrækker det – med en smartphone kan se sit helt lokale vejr på telefonens startskærm. 

Udover vejrudsigten og seneste vejrudsendelse har vejr-appen en kort-funktion med detaljeret information om vejret og om badevandet, hvor der er mulighed for at bladre flere dage frem. Appen har også en nyhedssektion med relevante artikler og indslag om vejret, og brugerne kan abonnere på nyheder og varsler via push-funktionen.

Det er også via vejrappen, at brugerne kan indsende deres vejrbilleder, som så kan blive brugt i TV 2s vejrudsendelser og på vejr.tv2.dk.

Ved forrige opdatering blev TV 2s vejrapp desuden opdateret med en ny prognosemodel, der beskriver vejret mere præcist og detaljeret – inkl. informationer om både temperaturer, skyer, vind, nedbørsmængde og -risiko samt UV-indeks. Du kan hente appen her:

iOS

Android

Læs også:
Hent den nye vejrapp fra TV 2 VEJR - med nyt og bedre vejr

Du kan se traileren for den nye app her.