TV 2: Stærk underholdning med ’X Factor’ i front

'X Factor' er et af TV 2s stærke kort på underholdningsområdet i den kommende tid. TV 2 har netop meldt ud, at Sofie Linde bliver vært, når 'X Factor' for første gang sendes på TV 2 fra begyndelsen af 2019. (Foto: PR)

Startskuddet har lydt for tilmelding til pre-casting til ’X Factor’, og ekstra mobil pre-casting er i gang. TV 2 varmer op til nogle gedigne underholdningssæsoner.

Sommeren nærmer sig hastigt, og TV 2 er i fuld gang med forberedelserne til den første sæson af ’X Factor’ - fra Aalborg og Odense til Rønne.

Dels er tilmeldingen åben til de tre store pre-casting-events i august i henholdsvis Odense, Aarhus og København - dels er produktionsholdet allerede rullet ud i forårssolen med nogle supplerende pre-casting-aktiviteter på mobil pop-up-basis. Og så er det netop meldt ud, at Sofie Linde er klar som vært, når der skal tages kyndigt hånd om deltagere og dommere først i 2019.

Sommerens store pre-casting-events ligger således:

Lørdag 18. august i Odense i TV 2s hovedsæde på Rugårdsvej 25.

Tirsdag 21. august i Aarhus, på Godsbanen, Skovgaardsgade 3.

Torsdag 23. august i København, i TV 2s bygning på Teglholms Allé 16 i Sydhavnen.

Mobil X-tra-service
Allerede før sommeren for alvor er i gang, har produktionen dog læsset kameraer og andet grej på bilerne og taget hul på nogle ekstra pop-up pre-castings, som finder sted onsdag 16. maj klokken 15.00-19.00 i Musikhuzet, Store Torv 6 i Rønne samt fredag 1. juni klokken 15.00-19.00 i Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4 i Aalborg.

- Pop-up pre-castingen er ment som en ekstra service, hvor vi bringer ’X Factor’ rundt flere steder i landet såsom Bornholm og Nordjylland. Herudover har vi vores tre store pre-casting-dage i august, i Odense, Aarhus eller København. Vi glæder os til at komme i gang, og vi er selvfølgelig sultne efter at få talenter med fra alle dele af Danmark, så vi går ikke af vejen for lidt supplerende aktiviteter, siger TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard og tilføjer:

- Vi har jo allerede fortalt om den nyskabelse i castingsammenhæng, at bands kan stille op i gruppekategorien, vel at mærke med mindst én vokalist i besætningen. Og her er det sådan, at bands faktisk per automatik ryger uden om pre-casting og blot behøver indsende videomateriale for at komme i betragtning til audition foran dommerne. Vi glæder os til at se, hvilke ekstra nye talenter det kan lokke frem - og så tror vi på, at det kan tilføre en ny og spændende dynamik til gruppekategorien.

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

De store fælles oplevelser
Med ’X Factor’ på vej ud af affyringsrampen glæder TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, sig over en markant underholdningsportefølje på hovedkanalen:

- Vi har gennem lang tid haft en solid kadence med gode underholdningstilbud både fredag, lørdag og søndag aften, og med ’X Factor’ er vi for alvor oppe på den store underholdningsklinge. Det er vigtigt for TV 2 som kanal, fordi det er en central del af vores kerne-DNA at samle danskerne om fælles oplevelser, der bringer folk sammen på tværs af aldersgrupper og geografi. Og det gælder selvfølgelig også de store oplevelser med tv-underholdning, som nærmest hele nationen deler, siger Lotte Lindegaard og tilføjer:

- ’X Factor’ komplementerer og løfter vores allerede stærke portefølje af underholdningsformater med ’Vild med dans’, ’Toppen af poppen’ og ’Danmark har talent’. Samtidig har vi flere nye, spændende formater i kikkerten - og vi glæder os til at dele såvel ’X Factor’ i TV 2-udgaven som andre underholdningskoncepter i høj kvalitet med seerne i de kommende sæsoner.

Man kan melde sig til pre-casting lige her - og finde diverse artikler om X Factor hos TV 2.