TV 2 og Danske Invest sammen om nyt aktiespil

På aktiespil.tv2.dk har alle danskere nu mulighed for at prøve kræfter med aktieinvesteringer – uden at risikere hele formuen.

Aktiekurserne følges dagligt af medierne - og af mange tv-seere via finansnyhederne på TV 2 og TV 2 NEWS. (Videoprint: TV 2)


Startskuddet har lydt til TV 2s gratis online-aktiespil, som sponseres af Danske Invest. Spillet kører over 10 uger, og i den periode gælder det om at få 250.000 fiktive kroner til at give det højest mulige afkast.

Spillet henvender sig til et bredt udsnit af danskere, som er interesserede i aktieinvesteringer, men som ikke nødvendigvis har tilstrækkelig viden og erfaring til at turde investere ”i det virkelige liv”. Der er mulighed for at tilmelde sig frem til og med 9. oktober, hvorefter jagten på titlen som vinder af TV 2s aktiespil 2012 for alvor går i gang.

Flere end 31.000 danskere har allerede tilmeldt sig.

Blandingen mellem spil og læring har været central i udviklingen af spillet, så alle deltagere, uanset forudsætninger, kan få en spændende oplevelse og et indblik i aktiemarkedet uden risiko for at skulle gå fra hus og hjem.

Ud over selve spillet følges der redaktionelt op med en række artikler på finans.tv2.dk med det formål at fortælle danskerne mere om de økonomiske mekanismer, som er en del af aktiemarkedet.

Nyt koncept med Danske Invest
TV 2s aktiespil er et helt nyt koncept udviklet i samarbejde med og sponsoreret af Danske Invest. Med næsten 250.000 investorer er Danske Invest den største investeringsforening for private investorer i Danmark, og samarbejdet er et godt eksempel på, at partnerskaber kan gå helt nye veje på nettet. 

- Danske Invest investerer langsigtet og med fokus på risikospredning. Samtidig er viden og lokal tilstedeværelse helt centralt, når vi vælger de eksperter, der rådgiver os om investering til vores mange afdelinger. Netop den type budskaber kan vi nå ud med til et bredere publikum ved at være sponsor for TV 2s aktiespil, siger Thomas Mitchell, adm. dir. hos Danske Invest.

Præmier på spil
Ud over æren kan man også vinde en række lækre præmier. De dygtigste aktiespillere vil blive begavede med cykler, rejser, hårde hvidevarer og meget andet til en samlet værdi af 300.000 kr.

Aktiespillet slutter 27. november, og vinderen bliver offentliggjort 29. november og får direkte besked.

Læs meget mere om aktiespillet, regler, præmier og tilmelding på aktiespil.tv2.dk.