TV 2 giver dig 'De største øjeblikke' fra 2018 i Operaen

Showet bliver vist på TV 2 og TV 2 PLAY i juleferien, men du kan allerede nu købe din billet til Operaen, hvis du vil være en del af det flotte show.

Showet bliver vist på TV 2 og TV 2 PLAY i juleferien, men du kan allerede nu købe din billet til Operaen, hvis du vil være en del af det flotte show. Cecilie Beck, Cecilie Frøkjær og Louise Wolff er værter på årskavalkaden 'TV 2 018: De største øjeblikke' og byder velkommen til en festlig aften i Operaen onsdag 12. december, hvor nogle af årets største musiknavne og personligheder kigger forbi.

Husker du Piet og Hjalte fra 'De sjældne danskere'? Og hvad med de thailandske fodbolddrenge, der var fanget i en grotte? Og da fodboldlandsholdet bestod af vikarer? Nu kan du komme med til TV 2s store årskavalkade i Operaen 12. december, hvor værtstrioen Cecilie Beck, Cecilie Frøkjær og Louise Wolff tager dig med på en rejse gennem nogle af de mest rørende og sjove tv-øjeblikke fra både ind- og udland i 2018.

Blandt de 1.500 publikummer er masser af kendte ansigter, som vi har mødt i årets løb i TV 2-familiens programmer. Sammen med årets hovedpersoner fra politikkens, sportens og underholdningens verden er der lagt op til et festligt tilbageblik på 2018 i godt selskab med de tre værter Cecilie Beck, Cecilie Frøkjær og Louise Wolff. Musikalske indslag bliver der masser af fra blandt andre Christopher, Tina Dickow, Tim Christensen, Alex Vargas, Nicklas Sahl og The Antonelli Orchestra, mens skuespiller Rasmus Bjerg også kommer og underholder.

Showet optages i Operaen onsdag 12. december og vises på TV 2 og TV 2 PLAY i juleferien.

Har du lyst til at blive en del af 'De største øjeblikke', så køb din billet nu.