Stærk sommer på TV 2 Play

Danskerne kan følge Touren fra sommerlandet på en særlig Tour-kanal, og så er der snigpremierer, stærke serier og inspiration til sommerkøkkenet.

Alle de danskere, der gerne vil have TV 2s kanaler og programmer med ud i sommerlandet, kan glæde sig til at se masser af godt fjernsyn på pc, mobil eller tablet – alt efter hvilken platform, de vælger at se TV 2 Play på.

Tour-kanal uden afbrydelser
For de mange Tour de France-elskere tilbyder TV 2 Play en helt særlig Tour-kanal uden afbrydelser. Det betyder non-stop Tour de France-tv fra hele cykelløbet.

Se trailer for Tour de France på TV 2 her.

Ud over Tour de France er der en række stærke titler, som kan ses på Play. Bl.a. den nye spændingsserie ”The Following” med Kevin Bacon. TV 2 viser dobbeltafsnit hver fredag aften fra på fredag, og på Play vises der snigpremiere en uge før tv, og hver episode kan ses på Play til og med 14 dage efter tv-visningen – dvs. tre uger i alt.

Stærke titler fra TV 2 og TV 2 Zulu
Fra TV 2 er der derudover bl.a. mulighed for at se nye programmer som ”Store boligdrømme”, ”Grillfeber”, ”Hvem bor hvor” og ”Stjerner på stribe”. Der er også gensyn med gode serier som ”Dicte”, ”Anna Pihl” og ”Rita”.

Er man mere til de gode Zulu-serier, er der bl.a. ”Breaking Bad”, hvor Zulu viser dobbeltafsnit af sæson 4 og 5 hver søndag (sæson 4 er i gang). Hele sæson 1-5 kan allerede nu ses på Play, og vil kunne ses der hele sommeren igennem. Der er også mulighed for at se ”Blue Bloods”, hvor sæson 3 kører på Zulu mandag-fredag fra 3. juli. På Play lægges der en uges episoder op på én gang hver mandag – og hver episode kan ses i 3 uger.

Inspiration til sommerkøkkenet
Endelig er der masser af inspiration til spisebordet fra TV 2 Fri med ”Tinas sommerkøkken”, ”Mad fra River Cottage”, ”Rachel Khoos lille køkken i Paris”, ”Nem Mad med Nigel Slater”, ”Mad med Nigella”, ”Rachel Allens lette retter” og ”Moderne Mamma”.

Mere om TV 2 Play her:
http://play.tv2.dk/about/prices/