Seerorganisation hædrer ’Toppen af poppen’

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, modtog KLF’s hæder ’Buketten’ for programmet ’Toppen af poppen’, som i år er optaget i Kerteminde. (Foto: Henrik Lundahl Revshøi / KLF)

KLF, Kirke & Medier: ’Toppen af poppen’ får unge og ældre sangere og musikere til at mødes og dele deres erfaringer, og TV 2-programmet samler seere på tværs af generationer.

Umiddelbart forud for den nye sæson af ’Toppen af poppen’ har TV 2s populære musikprogram modtaget hædersprisen ’Buketten’ fra Danmarks største mediebrugerorganisation, KLF, Kirke & Medier.

KLF’s generalsekretær, Mikael Arendt Laursen, siger, at ’Toppen af poppen’ samler generationerne om kvalitetsunderholdning.

- Programserien lader etablerede kunstnere med vidt forskellig baggrund spille hinandens musik. Unge og ældre sangere og musikere mødes og deler ud af deres erfaringer – og samler seere på tværs af generationer. Det får programmet en blomsterbuket for af KLF, siger Mikael Arendt Laursen.

En hyldest til den danske sangskat og de danske kunstnere

Hædersprisen ’Buketten’ blev overrakt til TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, som til KLF siger:

- I ’Toppen af poppen’ bliver kunstnerne set og anerkendt for det, de kan. De får mulighed for at vise sig fra deres bedste side sammen med nogle, de har utrolig stor respekt for. De skaber noget særligt sammen og får en særlig relation til hinanden, siger Lotte Lindegaard om ’Toppen af poppen’, der i år er optaget i Kerteminde, mens et par tidligere sæsoner er optaget i udlandet.

- Programmerne er en hyldest til den danske sangskat og de danske kunstnere, som vi forbinder med Danmark. Her går de rundt i røjsere i den danske natur, og det er altså bare lidt nemmere at identificere sig med. Det gør dem lidt mere menneskelige, og det gør programmet mere dansk og charmerende, siger kanalchefen.

Den nye sæson af ’Toppen af poppen’ har premiere søndag 27. august klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

----------

Læs mere om 2017-udgaven af ’Toppen af poppen’ her.