Ny vejrvært på TV 2

TV 2 fortsætter oprustningen på TV 2|VEJRET med ansættelsen af den 34-årige meteorolog og vejrekspert Thomas Mørk.

Thomas Mørk er uddannet meteorolog fra Københavns Universitet og Danmarks Meteorologiske Institut. (Fotos: TV 2)

TV 2 tog i april et helt nyt nyheds- og vejrstudie i brug og sagde i den forbindelse velkommen til den 32-årige vejrvært, Sara Maria Franch-Mærkedahl. Nu kan Sara Maria og resten af vejrholdet byde endnu en ny vejrvært velkommen i studiet. TV 2 har ansat den 34-årige meteorolog og vejrekspert Thomas Mørk som ny vært på TV 2|VEJRET.

Thomas Mørk er uddannet meteorolog fra Københavns Universitet og Danmarks Meteorologiske Institut, hvor han også har arbejdet som operativ meteorolog fra 2002 til 2013, de seneste fem år som seniormeteorolog i sektionen for civil luftfart. Thomas Mørk har desuden i en periode undervist i meteorologi på en luftfartsskole i Roskilde.

- Jeg har arbejdet professionelt med vejr i mere end ti år og har interesseret mig for vejret det meste af mit liv. I min familie finder man både landmænd og fiskere, så vejret har altid været en vigtig del af hverdagen og noget, vi ofte har talt om, siger Thomas Mørk.

- Thomas er både en utroligt kompetent vejrekspert og en dygtig formidler - og så brænder han virkelig for emnet. Derfor passer han rigtig godt ind på TV 2s vejrhold, og danskerne kan glæde sig til fortsat at følge vejrudsigterne på TV 2 og TV 2 NEWS med Thomas og alle vores andre dygtige værter, siger Ninna Kokholm, redaktør for TV 2|VEJRET.

Thomas Mørk er foreløbig primært på skærmen på morgenfladen på TV 2 NEWS.

Thomas Mørk er allerede på skærmen, og det er med stor begejstring, han kaster sig over sit nye job.

- Interessen for vejr ligger meget dybt i mig - jeg kigger altid op på skyerne, tjekker seneste observationer og bliver nogle gange nødt til at holde ind til siden, når jeg kører bil - for at tage et billede af en sky. Jeg elsker vejr, siger Thomas Mørk.

Thomas Mørk er foreløbig primært på skærmen på morgenfladen på TV 2 NEWS.