Ny spænding og drama på TV 2 CHARLIE

Aidan Turner som Ross Poldark i den engelske dramaserie 'Poldark' fra 2015. (Foto: ITV / TV 2)

Står du og mangler en ny, spændende dramaserie til aftnerne i januar? Så behøves du ikke lede længere. TV 2 CHARLIE præsenterer nemlig masser af ny drama fra starten af 2017 og lægger fra land mandag 9. januar med den prisvindende serie 'Poldark'.

'Poldark' er et historisk drama om en hverdagshelts kamp for lokalsamfundet, genrejsning af familiens status og selvfølgelig kærlighed.

Serien tager sit udgangspunkt i engelske Cornwall i 1783. Den unge Ross Poldark vender hjem til barndomsegnen efter deltagelse i den amerikanske uafhængighedskrig, men intet er som før. Barndomshjemmet ligger i ruiner, hans far er død, og hans store kærlighed, Elizabeth, er nu forlovet med en anden.

Samtidig er Storbritannien i stor økonomisk krise. Lønningerne falder, priserne stiger, og den øgede fattigdom skaber uroligheder i hele landet.

De otte afsnit af ’Poldark’ sendes i den bedste sendetid – fra klokken cirka 20.30 – mandag til torsdag i næste uge. Hvis man misser afsnit undervejs, kan sæsonen ses på TV 2 PLAY eller ved genudsendelse lørdag og søndag på TV 2 CHARLIE.

Har vundet flere priser
I hovedrollen som Ross Poldark ses den irske skuespiller Aidan Turner, der ad flere omgange er blevet hædret for sin rolle i serien. I 2016 vandt han bl.a. 'Breakthrough Award' ved Broadcasting Press Guild Awards i England.

Serien blev desuden nomineret til hele 18 priser og vandt seks i 2016 - herunder prisen for 'Bedste dramaserie' ved Celtic Media Festival og 'Bedste nye drama' på TV Choice Awards UK 2016.

Flere serier på vej
Januar byder også på en ny sæson af populær og velkendt serie for de faste TV 2 CHARLIE-seere. Præsten Sidney Chambers vender nemlig tilbage til kanalen med anden sæson af krimidramaserien 'Grantchester', som kan ses fra mandag 23. januar klokken 20.50 – og på TV 2 PLAY.

Men allerede fra 9. januar klokken 19.50 kan man se eller gense første sæson af den populære serie om præsten Sidney, der sammen med kriminalbetjent Geordie Keating opklarer mordgåder og forbrydelser i det lille lokalsamfund Grantchester.

I anden sæson kæmper Sidney stadig med forbrydelser og kærligheden, men han får for alvor andet at tænke på, da han selv bliver anklaget for en alvorlig forbrydelse, der truer med at ødelægge hele hans liv.

Sæson 2 af 'Grantchester' har premiere 23. januar på TV 2 CHARLIE. (Foto: TV 2)