Ny sæson af ”Hvem vil være millionær?”

Anette Støvelbæk og Henrik Prip i det populære program mandag 6. september.

Skuespillerne Anette Støvelbæk og Henrik Prip, der også er kendte som ægteparret Astrid og Kim Borg i tv-serien "Lærkevej", forsøger at vinde penge til Red Barnet hos Hans Pilgaard i "Hvem vil være millionær?".


Skuespillerne Anette Støvelbæk og Henrik Prip, der også er kendte som ægteparret Astrid og Kim Borg i tv-serien "Lærkevej", er de første gæster, som skal forsøge at vinde den helt store gevinst hos Hans Pilgaard, når der er sæsonpremiere på ”Hvem vil være Millionær?” mandag 6. september kl. 20.00 på TV 2.

I den gode sags tjeneste
Anette Støvelbæk og Henrik Prip spiller for Red Barnet, fordi det er en organisation, der giver børn håb og muligheder. Bagefter bliver det bestemt heller ikke kedeligt, når de to garvede stand up-komikere Uffe Holm og Thomas Hartmann kommer på banen. De sjove fætre forsøger at vinde penge til KidsAid, der samler penge ind til syge børn i Danmark.

Og seerne kan i det hele taget glæde sig til at møde flere spændende gæster i “Hvem vil være Millionær?” i løbet af efteråret, bl.a. Andreas Bo og Lars Hjortshøj, Omar Marzouk og Jan Gintberg samt Mogens Lykketoft og Martin Krasnik.

”Hvem vil være millionær?” er et af TV 2s mest populære programmer og blev i forårssæsonen set af flere end 1,1 mio. danskere i gennemsnit.