Ny reportageserie fra Skagen

I næste uge har TV 2 premiere på en reportageserie fra toppen af Danmark. Serien er en del af TV 2s nye late prime-flade.

Rikke og veninderne er klar til endnu en fest i Skagen.


Hver sommer forvandler Skagen sig fra en stille fiskerby til et hektisk og festligt feriemekka. TV 2 tog til Danmarks nordligste by og fulgte sommerlivet i de uger, hvor byen indtages af turister, og Skagens restauranter, hoteller og barer skal tjene penge nok til resten af året. Resultatet kan ses onsdag 6. oktober kl. 22.30.

- Det er et indblik i et hjørne af Danmark, som for mange besidder en ganske særlig magi - og et kig ind i en verden, hvor alle de medvirkende har maksimalt meget på spil, siger TV 2-redaktør Sune Roland Jensen og tilføjer, at man i "Kaos i Skagen" kommer ind i vidt forskellige miljøer fra strippere og fulde nordsjællændere over bikere og restaurantchefer til den lokale is-dame, der har et helt særligt forhold til guf.

- Nu, hvor sommeren i den grad går på held, er "Kaos i Skagen" en dejlig mulighed for at drømme sig lidt tilbage til stunder med rosévin i aftensolen, siger Sune Roland Jensen.

I premieren truer en stoppet kloak med at oversvømme dansegulvet på Buddy Holly, de nye ejere af restaurant Hytttefadet får problemer med levering af øl, et skybrud truer med at regne de spisende gæster væk fra Brøndums Hotel, og midt i alt det forsøger politibetjentene Bo og Ivan at holde styr på det hele.

"Kaos i Skagen" sendes hver onsdag kl. 22.30, og seerne kan desuden glæde sig til at komme med, når de unge drenge fra Nordsjælland fester igennem i et lejet sommerhus, når politibetjentene Bo og Ivan finder en forladt baby i en bil, når Børsens madanmelder gæster restaurant Hyttefad, når Rikke og veninderne gør klar til aftenens store fest, og når den unge vinimportør Morten skal lancere ny rosé-vin, og derfor sætter alle sejl til og arrangerer en fest med kendis-besøg.

Reportageserien genudsendes hver søndag kl. 20.30.