Ny julekalender for hele familien i 2019

Josephine Højbjerg og Albert Rosin Harson vender tilbage som Tinka og Lasse i næste års TV 2-familiejulekalender 'Tinka og Kongespillet'. (Fotos: Cosmo Film / TV 2)

Til næste år vender nissepigen Tinka og hendes menneskeven Lasse tilbage i en helt ny familiejulekalender på TV 2 og TV 2 PLAY.

TV 2s familiejulekalender i 2017 var ’Tinkas juleeventyr’, og den skrev på flere områder historie – på den meget positive måde.

’Tinkas juleeventyr’ er den højest kvalitetsvurderede TV 2-julekalender nogensinde, og de 24 afsnit nåede den største seeropbakning til en julekalender på dansk tv i næsten ti år. Dermed er ’Tinkas juleeventyr’ endnu et eksempel på, hvordan dansk fiktion kan samle danskerne på tværs af alder. Samtidig er ’Tinkas juleeventyr’ den mest sete julekalender på TV 2 PLAY.

I julekalenderen fra 2017 fandt nissepigen Tinka (spillet af Josephine Højbjerg) ud af, at hun slet ikke var som andre nisser. Hun var datter af kronprinsen og arving til tronen i nisselandet. Sammen med sin menneskeven Lasse (Albert Rosin Harson) måtte hun finde den magiske julestjerne og finde sin forsvundne far.

Nissehuerne fra 'Tinkas juleeventyr' blev fundet frem, da Josephine Højbjerg og Albert Rosin Harson for nylig mødtes igen.

’Tinka og Kongespillet’ på skærmen i 2019
TV 2 har nu besluttet, at Tinka og Lasse vender tilbage i en helt ny julekalender, som kommer på skærmen 1. december 2019. Den nye julekalender får titlen ’Tinka og Kongespillet’, og optagelserne går i gang til januar.

- Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage i ’Tinka og Kongespillet’. Vi glæder os til at komme i gang med at optage alle de nye fede scener, som kan ses til næste år, fortæller Josephine Højbjerg og Albert Rosin Harson til tv2.dk.

Indtil videre er de øvrige skuespillere i julekalenderen hemmelige.

- Vi kan endnu ikke fortælle, hvad julekalenderen kommer til at handle om. Men vi håber, at rigtigt mange vil se med næste år, siger Josephine Højbjerg.

’Tinka og Kongespillet’ produceres for TV 2 af Cosmo Film, som også producerede ’Tinkas juleeventyr’, med støtte fra FilmFyn og FORD.

-------

Læs også:

Sådan kan dit barn se julekalender før klokken 20