Når vi samles om weekendunderholdning

Claus Elming og Sarah Grünewald byder fredag 8. september klokken 20.00 velkommen til 'Vild med dans'. (Foto: Anders Fauerby / TV 2)

Fra den kommende weekend sender TV 2 ny, danskproduceret underholdning både fredag, lørdag og søndag klokken 20.00.

Med to store premierer i den kommende weekend skruer TV 2 nu helt op for efterårets weekendunderholdning, der vil samle familierne om danseglæden, om Danmarks dygtigste sangtalenter i alderen 8-14 år og om stærke, overraskende nyfortolkninger af vores lydspor gennem tiden.

- Det særlige og herlige ved efterårets TV 2-underholdning er bredden. ’Vild med dans’ er en fast tradition for os og for danskerne, som vi værner om, og selv om vi åbner for 14. sæson, har vi et af de stærkeste casts nogensinde. Lørdag følger børnefamilierne vores kæmpe store sangtalenter blandt de yngste i ’Voice Junior’, og søndag viser vi ’Toppen af poppen’, som er det mest seriøse musikprogram på dansk tv, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, og fortsætter:

- Jeg er oprigtigt stolt over efterårets weekendunderholdning, der spænder fra stor danseentusiasme over spirende sangtalenter til etablerede, professionelle sangere, der fortolker hinandens sange og skaber nyt sammen. Det er et smukt, bredt tilbud, der kan samle mange foran skærmen, og som kan ses på tværs af alder. I en tid, hvor medieforbruget bliver mere fragmenteret, er det fantastisk, når det på tværs af generationer kan lykkes at samle mange om oplevelser af høj kvalitet.

Kanalchefen glæder sig også over, at weekendens TV 2-underholdning formår at engagere seere og brugere stort på TV 2s digitale og sociale medier.

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)


Danmarks modigste dansere
Fredag 8. september klokken 20.00 er der premiere på TV 2 og TV 2 PLAY på den nye sæson af ’Vild med dans’, hvor 12 kendte danskere – sportsfolk, skuespillere, to komikere, en musiker, en tv-vært, en YouTuber og en kok – har sagt ja til dansens glæder og udfordringer. Læs mere om de 12 par her.

Det bliver ’Vild med dans’, som vi kender det – med overraskelser, grin, gribende øjeblikke og stærke personligheder, der viser helt nye sider af sig selv. Og det bliver samtidig en sæson med flere nyskabelser: Foruden nyt logo og ny grafik – et farvel til guld og hej til pink og neon – bliver hver fredag bygget op om et tema, som præger både sangvalg, dans og udsmykning. Og som endnu en nyskabelse, der skaber spænding fra starten, må det første par forlade dansekonkurrencen allerede på premiereaftenen.

Læs mere på ’Vild med dans’-sitet, hvor du også kan se trailer for den nye sæson.


’Voice Junior’ er Danmarks sjoveste musikskole
Lørdag klokken 20.00 slår Danmarks sjoveste musikskole for femte gang dørene op for sangglade børn og unge i alderen 8-14 år, der får chancen for at gøre deres musikalske drømme til virkelighed. Se trailer for ’Voice Junior’ herover.

Oh Land, Wafande og Joey Moe sidder klar i de røde stole med ryggen til scenen, hvorfra de skal kæmpe om at få de mest talentfulde sangere på netop deres team. Den nye pige i musikskolen er i år Stephania Potalivo, der sammen med Mikkel Kryger skal styre løjerne på og bag scenen, hvor de forventningsfulde unge står klar til at kaste sig ud i første runde af blind auditions.

- ’Voice Junior’ viser det store sangtalent blandt danske børn og unge, og det sker på en legende, humoristisk og charmerende måde, som, jeg synes, klæder talentgenren, siger Lotte Lindegaard.

Aura (tv.)og Caroline Henderson i den udgave af 'Toppen af poppen', som sendes søndag 10. september. (Foto: Stephen Freiheit / TV 2)


Aura i front i ’Toppen af poppen’
’Toppen af poppen’ havde sæsonpremiere søndag 27. august, og seerne har taget særdeles godt imod de to første programmer, hvor henholdsvis Karl William (den yngste deltager i ’Toppen af poppen’ nogensinde) og rockveteranen Michael Falch var hovedpersoner i programmerne.

I programmet søndag 10. september indtages pladsen for bordenden af sanger og sangskriver Aura Dione med det borgerlige navn Maria Louise Joensen. I programmet får seerne et helt særligt indblik i hendes liv og musik, der i høj grad bærer præg af et spirituelt sind og Auras mange rejser i hele verden.

Det bliver en dag med store musikalske øjeblikke, når Søren Huss, Michael Falch, Dorthe Gerlach, Burhan G, Karl William og Caroline Henderson kaster sig ud i nye fortolkninger af Auras store bagkatalog, bl.a. 'Love somebody', 'Something From Nothing' og 'In Love With The World'.