Mikkel Hansen og co. i aktion

Mikkel Hansen fra Danmark (Scanpix / TV 2)

Danmarks landshold brager sammen med Norge, Polen og Frankrig til Bygma Golden League på hjemmebane. Se håndboldherrerne i kamp på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

For at komme i gear til EM-slutrunden i Kroatien til januar spiller Danmark i dagene 26.-29. oktober Bygma Golden League mod Norge, Polen og Frankrig i henholdsvis Brøndby, Aarhus og Herning. Her vil Nikolaj Jacobsen og spillerne arbejde med holdets samspil, teknik og taktik - og prøve forskellige formationer af mod de svære modstandere, især set i lyset af, at profilen Kasper Søndergaard netop er stoppet på holdet. 

Morten Ankerdal er studievært, Claus Møller Jakobsen og Daniel Svensson er eksperter i studiet, mens Thomas Kristensen og Bent Nyegaard kommenterer kampene, der bliver vist på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. 

Op mod VM-sølvvinderne
I første kamp torsdag 26. oktober klokken 20.50 skal Danmark op imod Norge i Brøndby Hallen. Det bliver spændende at se Nikolaj Jacobsens udvalgte i kamp mod nordmændene, som de senere år har fået et rigtigt godt hold på herresiden.

Ved VM i januar 2017 blev Norge nummer to og besejrede på vej til finalen stærke modstandere som Rusland, Ungarn og Kroatien. Ingen tvivl om, at de danske landsholdsstjerner skal spille op til deres bedste, hvis de skal have en sejr her.

Niklas Landin (Scanpix / TV 2)

I kamp mod Polen i Aarhus
I den anden kamp skal det rød-hvide landshold op imod Polen, og det sker lørdag 28. oktober klokken 16.05 i Ceres Arena i Aarhus. Her er Morten Ankerdal engageret i ’Knæk Cancer Live’ og erstattet som håndboldvært af Heidi Møller Eskildsen.

Ved VM i Frankrig i januar 2017 kom Polen ikke videre fra sin gruppe, selvom det er et land med stolte håndboldtraditioner, der også har opnået gode resultater de senere år, bl.a. fik de bronze til VM i Qatar i 2015 og sluttede på en fjerdeplads til OL i Rio i 2016. Så Nikolaj Jacobsens tropper skal nok få kvalificeret modstand af polakkerne denne eftermiddag i Aarhus.

OL-vindere mod VM-vindere
Den største udfordring for de danske håndboldherrer venter dog i den sidste kamp, som bliver vist søndag 29. oktober klokken 20. Her skal de danske OL-guldvindere i kamp mod VM-guldvinderne fra Frankrig i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det er to af verdens allerbedste håndboldhold, som clasher på den midtjyske hede denne dag. Og på holdene kan vi glæde os til at opleve nogle af verdens bedste håndboldspillere i hård match, blandt andre Nikola Karabatic og Mikkel Hansen. Kampen er en gentagelse af OL-finalen i Rio i 2016, som Danmark vandt 28-26.

Bygma Golden League - program på flow-tv:
(alle kampe kan tillige ses på TV 2 PLAY)

Torsdag 26. oktober:  

TV 2 klokken 20.50: Danmark-Norge

TV 2 SPORT klokken 18.05: Frankrig-Polen

Lørdag 28. oktober:

TV 2 klokken 16.05: Danmark-Polen

TV 2 SPORT klokken 18.25: Norge-Frankrig

Søndag 29. oktober:

TV 2 klokken 20.00: Danmark-Frankrig

TV 2 SPORT klokken 17.55: Polen-Norge