Meyerheim hyldet ved sidste talkshow-optagelse

Michael Laudrup, Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Lie Kaas og Ghita Nørby sørgede for at gøre det sidste talkshow ekstra festligt. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Michael Laudrup, Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Lie Kaas og Ghita Nørby er gæsterne i den allersidste udgave af 'Talkshowet Meyerheim - det store finaleshow'. Programmet, der sætter et definitivt punktum for en æra med det populære talkshow, bliver sendt onsdag 19. april på TV 2 CHARLIE.

Han er kendt for at kunne få alle kendte og aktuelle danskere i tale på sin helt egen facon bestående af lige dele alvor og lune. Torsdag 23. marts var ingen undtagelse, da hele Danmarks talkshowvært fik besøg af fire af tidens største stjerner.

Michael Laudrup, Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Lie Kaas og Ghita Nørby sørgede for at gøre det sidste talkshow, der sendes onsdag 19. april klokken 21.15, ekstra festligt. Og efter optagelsen blev Michael Meyerheim fejret med kage og champagne. Det var en rørt vært, der på aftenen lod sig hylde af gæster, publikum, pressen og tv-holdet i Hofteatret.

- Det var en blanding af overvældende, vemodigt og fantastisk sjovt. Gæsterne var i den grad i hopla og opsatte på at bidrage til den gode stemning, og publikum i Hofteatret var med lige fra starten. At jeg så samtidig blev genstand for mere opmærksomhed, end jeg er vant til, skulle jeg lige vænne mig til, fortæller Michael Meyerheim efter optagelsen.

'Talkshowet Meyerheim' har kørt på TV 2 CHARLIE siden 2006 og er netop nu i gang med sin 14. sæson. Med et foreløbigt seergennemsnit på over 170.000 bliver denne afsluttende sæson en af de mest sete nogensinde, og sæsonen har også budt på en absolut seerrekord til programserien. Det skete, da 253.000 så sæsonpremieren 1. februar.

Efter optagelsen blev Michael Meyerheim fejret med kage og champagne. Det var en rørt vært, der på aftenen lod sig hylde af gæster, publikum, pressen og tv-holdet i Hofteatret.

Et gammelt løfte blev indfriet med Michael Laudrup
Ifølge værten var finaleprogrammet alt det, han havde drømt om, og med præcis de gæster, han havde håbet på. At slutte med netop disse fire gæster betragter han som en gave. Særligt en af gæsterne, nemlig Michael Laudrup, har Michael Meyerheim længe haft et ønske om at få med i sit program.

- Dengang, der gik rygter om, at TV 2 skulle lave et talkshow, kontaktede jeg den daværende TV 2-chef og lovede ham, at jeg kunne skaffe alle kendte danskere lige fra Klaus Rifbjerg til Michael Laudrup, som man nu siger, når man gerne vil virke overbevisende og derfor overdriver lidt, fortæller Michael Meyerheim. 

Det lykkedes Michael Meyerheim at få besøg af Klaus Rifbjerg op til flere gange i sine talkshows, men det så straks værre ud med at få Michael Laudrup ind som gæst. Men 23. marts i Hofteatret lykkedes det endelig Michael Meyerheim at krydse Michael Laudrup af listen og indfri sit gamle løfte. Michael Laudrup nikker genkendende til historien:

- Michael Meyerheim har spurgt mig en del gange gennem årene, om jeg vil komme i 'Talkshowet', og det har ikke været muligt for mig af den ene eller den anden årsag. Når det nu var den sidste optagelse, måtte jeg gøre noget ekstra, siger fodboldlegenden og fortsætter: 

- Jeg har kendt Michael og hans familie i mange, mange år. Jeg ved, hvordan det er at skulle sige farvel til noget, man har lavet i mange år. Det er specielt, og derfor ville jeg gøre alt, hvad der stod i min magt for at være her på hans sidste aften, slutter han.

Vært Jarl Friis-Mikkelsen, dagens hovedperson Michael Meyerheim og Cecilie Frøkjær i 'Min store dag'. (Foto: Morten Westh / TV 2)

Sidste talkshow efterfølges af 'Min store dag' - med Michael Meyerheim
Den sidste udgave af 'Talkshowet Meyerheim' med Michael Laudrup, Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Lie Kaas og Ghita Nørby sendes onsdag 19. april klokken 21.15 på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY. Michael Meyerheim vender dog tilbage på kanalen i efteråret med en ny sæson af 'Spørg Charlie'.

Efter 'Talkshowet Meyerheim - det store finaleshow' sender TV 2 CHARLIE programmet 'Min store dag', som følger netop Michael Meyerheim på dagen for optagelsen af det sidste talkshow.

Jarl Friis-Mikkelsen følger den rutinerede vært tæt på denne store dag, hvor nervøsitet og spænding melder deres ankomsten forud for de allersidste optagelser. I programmet følger vi også Michael Meyerheim, der inviterer hjem i privaten til rugbrødsbagning og en snak med veninden Cecilie Frøkjær. Og så er vi med, når kameraerne slukkes for sidste gang, og Meyerheim fejres i Hofteatret i København.