Menu: Fedtemad og skrabet tatar

Menuen ved fødselsdagsreceptionen var - sprogligt - præget af TV 2s økonomi.

Selv om der var fest, skulle der også arbejdes. SPORTEN benyttede sig af, at Flemming Østergaard var på Kvæg-torvet som medlem af TV 2s bestyrelse - og så blev han interviewet til SportsNYHEDERNE.

Maden fejlede ikke no-get. Tværtimod. Men sprogligt var menuen ved TV 2s fødselsdags-reception påvirket og inspireret af den økono-miske situation, som
TV 2 befinder sig i.

Bortset fra fødselsdags-lagkagen med Filippa og blåbær lød resten af menuen som "spare-mad", nemlig:

Fedtemad - med løgpølse og purløg.

Spareribs - med honning og chili.

Tv-værterne Michael Meyerheim, Henriette Honoré og Peter Kær.

Fattigmandsasparges - med saltet skinke og sennepscreme.

Skrabet tatar - med rødbede på grillet rugbrød.