Masser af Folkemøde på TV 2 NEWS

Fra Folkemødet 2017, hvor Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, taler fra hovedscenen. (Foto: Ritzau Scanpix)

TV 2 NEWS bringer Folkemødet ud til hele landet. En lang række NEWS-programmer rykker til Bornholm, hvor Anders Langballe og Søren Lippert også er klar med interviews med alle ni partiledere.

Når Danmarks største festival om politik og demokrati – Folkemødet på Bornholm – foregår fra torsdag 14. juni til søndag 17. juni, skal festivalen også mærkes og ses af andre og mange flere end de tusindvis af gæster på klippeøen.

Derfor er TV 2 NEWS igen stærkt til stede på Folkemødet – ikke alene med kanalens egne programmer, men også i højere grad end tidligere ved andre arrangementer under Folkemødet.

- Folkemødet 2018 er det sidste inden det næste folketingsvalg, og efter tirsdagens grundlovstaler er spillet om regeringsdannelse efter valget allerede godt i gang. Den debat – og mange andre politiske diskussioner – vil fortsætte på Folkemødet, og dem vil vi bringe ud til hele landet, siger politisk udviklingschef Ulla Østergaard, TV 2 NEWS.

De erfarne interviewere Søren Lippert (tv.) og Anders Langballe interviewer de ni partiledere efter deres taler på hovedscenen på Folkemødet, og disse analyser og interviews kan ses på TV 2 NEWS og TV 2 PLAY. (Foto: TV 2)

Magasinprogrammer og ni partileder-interviews
TV 2 NEWS sender i dagene torsdag 14. juni til søndag 17. juni sine magasinprogrammer fra Folkemødet – nemlig tre dages ’NEWS & Co.’ med Janni Pedersen og Troels Mylenberg, 'Tirsdagsanalysen', ’Business Class’, ’Besserwisserne’ og ’Presselogen’ – samt særlige interviewprogrammer med alle Folketingets ni partiledere.

De to meget erfarne interviewere, politisk redaktør Anders Langballe og NEWS-vært Søren Lippert, står bag analyse og interviews med partilederne, efter at de har holdt deres taler fra hovedscenen på Folkemødet.

Hovedkræfterne i TV 2 NEWS' populære 'Tirsdagsanalysen' - Peter Mogensen, Michael Kristiansen og vært Anne Vig - er med to gange under Folkemødet. Allerede en time inden den officielle Folkemøde-åbning torsdag er Mogensen og Kristiansen på skærmen fra Allinge. Og de to kommentatorer og Anne Vig er tilbage samme dag klokken 20.00 med 'Torsdagsanalysen' med den første store analyse af Folkemødet og med højdepunkter fra første dag på den politiske festival.

TV 2 NEWS sender også ’Politisk quiz-show’ fredag aften direkte fra Folkemødet, hvor Lasse Sjørslev undersøger, om det er rød eller blå blok, der har de skrappeste politikere, når det handler om at gætte politiske citater.

Årets Folkemøde kommer også til at stå i VM-fodboldens tegn. Det skyldes, at VM i fodbold i Rusland indledes samme dag som Folkemødet – og lørdag 16. juni spiller Danmark sin første VM-kamp mod Peru på TV 2.

- Politik er for os på NEWS noget af det mest interessante her i verden, mens fodbold og det danske landshold er noget, der samler os på tværs af alle skel. Vi viser kampen mod Peru på TV 2s storskærm på Cirkuspladsen, hvor nyhedsvært Cecilie Beck vil varme op til kampen sammen med et forhåbentlig stort publikum, siger Ulla Østergaard.

Alle de mange NEWS-programmer fra Folkemødet kan også ses – både live og on demand i en særlig sektion – på TV 2 PLAY. Herudover dækkes Folkemødet 2018 naturligvis på tv2.dk og via de sociale medier.

'Besserwisserne' med vært Lasse Sjørslev og et udvalg af de politiske kommentatorer og redaktører er med til Folkemødet på Bornholm: (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

------------------------- 

Sådan sender TV 2 NEWS fra Folkemødet 

Torsdag 14. juni 2018

Kl. 11.00: Folkemødet: Mogensen & Kristiansen

Kl. 11.30: Folkemødet: Officiel Åbning

Kl. 12.30: Folkemødet: Lippert og Langballe – Uffe Elbæk

Kl. 16.00: Folkemødet: NEWS & Co. 

Kl. 18.20: Folkemødet: Business Class 

Kl. 19.05: Folkemødet: Lippert og Langballe – Morten Østergaard

Kl. 20.00: Folkemødet: Torsdagsanalysen 

Kl. 23.30: Folkemødet: Business Class (G)

Fredag 15. juni 2018

Kl. 10.05: Folkemødet: Lippert og Langballe – Anders Samuelsen

Kl. 13.05: Folkemødet: Lippert og Langballe – Mette Frederiksen

Kl. 15.30: Folkemødet: NEWS & Co.

Kl. 16.05: Folkemødet: Lippert og Langballe – Lars Løkke Rasmussen

Kl. 16.55: Folkemødet: NEWS & Co.

Kl. 18.20: Folkemødet: Besserwisserne 1 

Kl. 19.05: Folkemødet: Lippert og Langballe – Pia Olsen Dyhr

Kl. 20.00: Folkemødet: Besserwisserne 2 

Kl. 21.00: Folkemødet: Politisk quiz-show

Lørdag 16. juni 2018

Kl. 10.05: Folkemødet: Lippert og Langballe – Søren Pape Poulsen

Kl. 13.05: Folkemødet: Lippert og Langballe – Pernille Skipper

Kl. 15.00: Folkemødet: NEWS & Co. 

Kl. 16.05: Folkemødet: Lippert og Langballe – Kristian Thulesen Dahl

Kl. 16.55: Folkemødet: NEWS & Co.

Kl. 18.05: Folkemødet: Besserwisserne (G)

Kl. 21.00: Folkemødet: Besserwisserne (G)


Søndag 17. juni 2018

Kl. 10.05: Folkemødet: Presselogen

(programmet genudsendes – ligesom andre udgaver af ’Presselogen’ – i løbet af søndagen)

De politiske orakler i NEWS-magasinet ’Besserwisserne’ er taget med til Bornholm. Og selvom der er fredagsstemning på solskinsøen, er der stadig et regnskab, der skal gøre op om ugens analyser af dansk politik. Lasse Sjørslev styrer slagets gang. (Arkivfoto: Henrik Ohsten / TV 2)   

TV 2 NEWS sender bl.a. nyhedsudsendelser som ’NEWS & Co’ torsdag, fredag og lørdag samt NEWS-magasiner og særlige interviewprogrammer fra Bornholm. (Foto: Scanpix / TV 2) 

De erfarne interviewere Søren Lippert (tv.) og Anders Langballe interviewer de ni partiledere efter deres taler på hovedscenen på Folkemødet, og disse analyser og interviews kan ses på TV 2 NEWS og TV 2 PLAY. (Foto: TV 2)