'Landmand søger kærlighed' på TV 2, TV 2 FRI og TV 2 PLAY

Lene Beier og landmanden Anders fra Høng i Sjælland, der leder efter kærligheden. (Fotos: Anders Brohus / TV 2)

Seks nye landmænd søger efter kærligheden i femte sæson af 'Landmand søger kærlighed' - se med fra tirsdag 11. september 2018 på TV 2, TV 2 FRI og TV 2 PLAY.

Hvem drømmer ikke om at finde den store kærlighed og leve lykkeligt resten af livet? Det gør seks landmænd i hvert fald, og de har valgt at dele deres søgen efter den eneste ene med hele Danmark, når femte sæson af TV 2s populære programserie 'Landmand søger kærlighed' har premiere tirsdag 11. september klokken 20.00.

Landmændene er Anders, Jørgen, Martin, Niels, Troels og Thomas, og du kan læse meget mere om dem her:

Mød de seks landmænd

Breve i massevis
Lene Beier er igen vært og har traditionen tro massevis af breve med til landmændene fra håbefulde kvinder, der drømmer om at møde de seks landmænd.

I premiereprogrammet på TV 2 tirsdag 11. september er det 25-årige Troels fra Skjern, 42-årige Anders fra Høng på Sjælland og 60-årige Jørgen fra Føvling, der modtager deres breve. De udvælger hver især fem kvinder til en speeddate, og for landmanden Troels, der kun har haft ét seriøst forhold i sit liv, er det meget nyt at skulle på speeddate med fem kvinder.

Jørgen på 60 år er på udkig efter den eneste ene i ’Landmand søger kærlighed’.

Meget mere på FRI
På TV 2 FRI er der - efter hovedprogrammet på TV 2 - 'Landmand søger kærlighed - ekstra', hvor Lene Beier inviterer både nye og tidligere medvirkende fra 'Landmænd søger kærlighed' indenfor i studiet.

Det gør hun for at høre, hvordan det er gået med kærligheden - og for at høre, hvorfor landmændene træffer de valg, de gør. Du får altså meget mere at vide om landmændene i TV 2 FRIs ekstraprogrammer. I første program tirsdag 11. september klokken 20.40 fortæller Troels blandt andet, hvordan det egentlig var at modtage 53 breve fra interesserede piger.

Unikke programmer på PLAY
TV 2 PLAY er naturligvis også en mulighed, hvis du gerne vil se, hvordan det går med landmændenes jagt på kærligheden. Ud over at kunne følge med i både hoved- og ekstraprogrammerne er det også på TV 2 PLAY, at du kan følge landmanden Thomas' eventyr.

Som noget nyt i denne sæson får TV 2 PLAY nemlig 'sin helt egen landmand', der altså udelukkende optræder på TV 2 PLAY. Thomas er 27 år og blev i 2017 kåret til årets unge landmand.

'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY

'Landmand søger kærlighed' - sæsonpremiere tirsdag 11. september på TV 2, TV 2 FRI og TV 2 PLAY.