Kom med til Folkemødet med TV 2 NEWS og TV 2 PLAY

TV 2 NEWS sender bl.a. nyhedsudsendelser som ’NEWS & Co’ torsdag, fredag og lørdag samt NEWS-magasiner og særlige interviewprogrammer fra Bornholm. (Foto: Scanpix / TV 2)

TV 2 NEWS bringer Folkemødet 2017 ud til hele landet og sender særlige interviewprogrammer, magasiner og ’NEWS & Co’ fra klippeøen Bornholm.

Danmarks største festival om politik og demokrati – Folkemødet på Bornholm – foregår fra torsdag 15. juni til søndag 18. juni, og denne festival skal opleves af andre og mange flere end de tusindvis af gæster på klippeøen.

- På  TV 2 NEWS elsker vi politik og Folkemødet, og vi vil gerne dele alle de interessante diskussioner om vores samfund med seerne over hele landet. Folkemødet skal ikke alene være for de heldige, der er med på Bornholm, siger fungerende chefredaktør for TV 2 NEWS, Ulla Pors Nielsen.

Derfor sender TV 2 NEWS bl.a. nyhedsudsendelser som ’NEWS & Co’ torsdag, fredag og lørdag samt NEWS-magasiner og særlige interviewprogrammer fra Bornholm. De to meget erfarne  interviewere, politisk redaktør Anders Langballe og NEWS-vært Søren Lippert, står bag analyse og interviews med de ni partiledere, efter at de har holdt deres taler fra hovedscenen på Folkemødet.

- Det er oplagt, at magasinprogrammer som ’Besserwisserne’ og ’Presselogen’ skal med til Bornholm, hvor politik og medier er i fokus, men også ’Millionærklubben’ sendes i denne uge fra Bornholm. Og så har vi skabt nogle særlige programmer til dette års Folkemøde, siger Ulla Pors Nielsen.

De erfarne interviewere Søren Lippert (tv.) og Anders Langballe interviewer de ni partiledere efter deres taler på hovedscenen på Folkemødet, og disse analyser og interviews kan ses på TV 2 NEWS og TV 2 PLAY. (Foto: TV 2)

Debat om politikerlede
Et af disse programmer er torsdagens debat om politikerlede med de tidligere politiske rådgivere Søs Marie Serup og Noa Redington samt politikerne Jakob Engell-Schmidt, Ida Auken, Rene Gade, Joachim B. Olsen og Pia Kjærsgaard. Debatten ledes af NEWS-vært Lasse Sjørslev.

- Og dagen efter sørger vi for fredagsstemning på havnen i Allinge, hvor seerne og Folkemøde-deltagerne kan quizze med, når Anne Vig udfordrer fire toppolitikere i en anderledes dyst om sæsonens begivenheder i dansk politik – den store politiske citat-quiz, siger Ulla Pors Nielsen.

I ’Folkemødet: Politisk quiz-show’ konkurreres om, hvilken politiker der er bedst til at gætte politikerne bag ”de hemmelige citater”, og om det er rød eller blå blok, der kan bryste sig af den bedste politiske hukommelse.

TV 2 NEWS sender også programmet ’Folkemødet: Korrespondenterne’ om opgaver og udfordringer for danske udenrigskorrespondenter. Lørdag middag arrangerer NEWS ’Presselogen møder folket’, hvor almindelige borgere inddrages i en debat om presseetik og om mediernes rolle i demokratiet.

Også TV 2 Vejret tager med til Bornholm, hvorfra der bl.a. sendes NEWS-vejrudsigter.

På TV 2 PLAY kan man ligeledes følge med i Folkemødet. Åbning, interviews og særlige Folkemøde-programmer samles i en særlig sektion på TV 2 PLAY. Herudover dækkes Folkemødet 2017 naturligvis på tv2.dk og via de sociale medier.

De politiske orakler i NEWS-magasinet ’Besserwisserne’ er taget med til Bornholm. Og selvom der er fredagsstemning på solskinsøen, er der stadig et regnskab, der skal gøre op om ugens analyser af dansk politik. Lasse Sjørslev styrer slagets gang. (Arkivfoto: Henrik Ohsten / TV 2)

-------------------------

Sådan sender TV 2 NEWS fra Folkemødet 

Torsdag 15. juni 2017

12.00 Folkemødet: Officiel Åbning

13.05 Folkemødet: Uffe Elbæk med Lippert og Langballe

15.30 Folkemødet: NEWS & Co

16.05 Folkemødet: Morten Østergaard med Lippert og Langballe

16.55 Folkemødet: NEWS & Co

18.20 Folkemødet: Millionærklubben (genudsendes senere på aftenen)

20.00 Folkemødet: Debat om politikerlede med Søs Marie Serup og Noa Redington

Fredag 16. juni 2017

10.05 Folkemødet: Anders Samuelsen med Lippert og Langballe

13.05 Folkemødet: Mette Frederiksen med Lippert og Langballe

15.30 Folkemødet: NEWS & Co

16.05 Folkemødet: Lars Løkke Rasmussen med Lippert og Langballe

16.55 Folkemødet: NEWS & Co

18.20 Folkemødet: Besserwisserne 1 (genudsendes lørdag aften)

19.25 Folkemødet: Besserwisserne 2 (genudsendes lørdag aften)

21.00 Folkemødet: Politisk quiz-show

Lørdag d. 17. juni 2017

10.05 Folkemødet: Pia Olsen Dyhr med Lippert og Langballe

11.30 Folkemødet: Presselogen møder folket

13.05 Folkemødet: Kristian Thulesen Dahl med Lippert og Langballe

15.30 Folkemødet: NEWS & Co

16.05 Folkemødet: Pernille Skipper med Lippert og Langballe

16.55 Folkemødet: NEWS & Co

18.05 Folkemødet: Besserwisserne 1 & 2 (G)

20.00 Folkemødet: Korrespondenterne

21.00 Folkemødet: Besserwisserne 1 & 2 (G)

Søndag 18. juni 2017

10.05 Folkemødet: Presselogen (genudsendes også senere på dagen)

14.05 Folkemødet: Søren Pape Poulsen med Lippert og Langballe