Kjær og Kandis er klar til Top Charlie i PARKEN 2013

"Top Charlie i PARKEN" holder igen årets største dansktopfest lørdag 18. maj 2013, og billetterne kan købes fra i dag.

Dansktoplegenden Birthe Kjær er blandt navnene til næste års største dansktopbegivenhed (Fotos: Per Arnesen / TV 2).

Dansktoplegenden Birthe Kjær og det populære band Kandis er blandt navnene til næste års største dansktopbegivenhed på Danmarks nationalstadion PARKEN.  Det er efterhånden en fast tradition, at TV 2 Charlie inviterer musik- og danseglade danskere til et festbrag en gang om året. Ligesom de to forrige år kan værterne Keld Heick og Anne Herdorf i 2013 præsentere nogle af dansktoppens største navne.

- Det er tredje år, vi laver "Top Charlie i PARKEN", så vi har jo noget at leve op til. Folk har virkelig været begejstret de to første gange, og jeg kan garantere, at ingen bliver skuffet til næste år. Blandt andet kan vi overraske med navne som Peter Belli og Birthe Kjær, siger vært Keld Heick, der glæder sig til festen i PARKEN.

Kandis er klar til Top Charlie.

En perlerække af dansktopkunstnere
Mens Kandis optrådte til det første ”Top Charlie i PARKEN” i 2011, er det første gang, den populære dansktopsangerinde Birthe Kjær medvirker:

- Det har ikke været muligt for mig at deltage de seneste to år, så da jeg igen fik tilbuddet, sagde jeg selvfølgelig ja. Jeg har set ”Top Charlie i PARKEN” på tv: Stemningen er fantastisk, publikum er i højt humør, og det glæder jeg mig til at opleve. Publikum kan forvente lidt nyt fra min kommende cd og derudover nogle af de gamle sange. Måske noget med en gummibåd, siger en drillende Birthe Kjær.

Peter Belli og Walkers er også nye navne i ”Top Charlie i PARKEN”-sammenhæng, mens Keld og Hilda, Anne Herdorf og det sprælske band Fede Finn & Funny Boyz har været med alle årene. Også husbandet Sweethearts med Pernille Højmark i front er igen klar til at akkompagnere de populære solister.

”Top Charlie i PARKEN” vil blive vist på TV 2 Charlie senere på året.

Årets julegaveide
Billetter til ”Top Charlie i PARKEN” lørdag 18. maj 2013 koster 815 kroner inkl. billetgebyr og kan købes fra i dag på billetlugen.dk, i FONA-butikker eller på telefon 70 263 267. Billetten inkluderer fri bar (øl, vand og vin) hele aftenen og en lækker dansktopmenu inkl. kaffe og kage.