'Hotel Halcyon': Ny britisk dramaserie på TV 2 CHARLIE

Jamie Blackley som Freddie Hamilton, Olivia Williams som Lady Hamilton og Edward Bluemel som Toby Hamilton i den engelske dramaserie 'Hotel Halcyon' fra 2017. (Foto: Sony Pictures / TV 2)

Hele påsken viser TV 2 CHARLIE britisk drama i verdensklasse i form af den nye serie 'Hotel Halcyon', som vises i otte afsnit hele ugen fra mandag 10. april klokken 20.40.

Året er 1940. Anden verdenskrig raser, men på Hotel Halcyon midt i London er der fest, intriger, drinks og drama. På det luksuriøse hotel er der plads til at gøre, hvad man vil, så længe man har penge nok. Her er jazzen hot, og cocktailsene flyder frit. Men uden for de trygge mure er resten af Europa i krig.

TV 2 CHARLIEs nye historiske dramaserie handler om krig, kærlighed og klassekamp. Fra den rige Hamilton-familie med deres personlige skandaler, intriger og svindel til hotellets personale, der kæmper for at holde hjulene i gang til trods for umulige gæster og bombadementer i gaderne. De har ikke meget til fælles, men altoverskyggende hemmeligheder og umulig kærlighed kæmper de alle med.

Seerne kan glæde sig til se de to prisvindende skuespillere Steven Mackintosh og Olivia Williams i rollerne som Richard Garland og Lady Hamilton, mens den prisbelønnede musiker Jamie Cullum, der har skrevet musik til serien, debuterer som skuespiller.

Hotel Halcyon kan ses på både TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY. Se traileren her: