Hans Pilgaard får sit eget talkshow

Fra mandag 26. marts kan seerne opleve den populære tv-vært Hans Pilgaard i en helt ny rolle, når han for første gang bliver vært på sit helt eget talkshow. (Fotos: Petra Kleis / TV 2)

TV 2 CHARLIE byder seerne indenfor ’Hos Hans’, hvor vært Hans Pilgaard med ærlige samtaler og skæve lege udforsker nye og ukendte sider af aktuelle danske stjerner.

Af Sørine Bang Møller, TV 2 Kommunikation

Fra mandag 26. marts kan seerne opleve den populære tv-vært i en helt ny rolle, når han for første gang bliver vært på sit helt eget talkshow. Og det er et stort ønske, der går i opfyldelse for den garvede tv-mand.

- At få mit eget talkshow er en drøm, jeg har haft i 20 år, så jeg er meget glad og ydmyg over for opgaven, fortæller Hans Pilgaard og fortsætter: 

- Jeg glæder mig, men har samtidig lidt ondt i maven på den gode måde. Den måde, som signalerer ydmyghed og spænding. Så det gælder om at transformere mavepinen til hjertebanken og lave noget sjovt og interessant tv. 

’Hos Hans’ bliver fyldt med skæve lege og personlige samtaler, for værten har en ambition om at udforske nye sider hos sine gæster. Dermed kommer seerne tættere på en række danske stjerner som Martin Brygmann, Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft. Også Søs Egelind, Martin Buch og mange flere vil i løbet af ti programmer lægge vejen forbi og fortælle om deres liv, karriere og aktuelle projekter.

Talkshowet ’Hos Hans’ har premiere mandag 26. marts på TV 2 CHARLIE. (Foto: Petra Kleis / TV 2)

Hans Pilgaard er selv inspireret af talkshowværter som norske Fredrik Skavlan og engelske Graham Norton samt talkshowlegenden Michael Parkinson, som ifølge Hans Pilgaard formåede at være i øjenhøjde med alle, høj som lav, og som samtidig turde stille de svære, provokerende og lidt farlige spørgsmål.

- Jeg kan godt lide at gå til kanten og spørge ind til tvivlen hos et menneske. Jeg er optaget af de momenter, der skaber os, feltet mellem tvivl og tro, håb og fortvivlelse. De momenter, der driver os og gør os til dem, vi er. Jeg glæder mig derfor til at sidde over for gæster, der har noget på hjerte, og så netop finde ind til det i løbet af talkshowet, fortæller tv-værten og fortsætter:

- Jeg vil nyde, at min drøm går i opfyldelse, og give den alt, hvad jeg har, lover han.

TV 2 CHARLIEs kommende talkshowvært har næsten 30 års erfaring i den danske tv-branche og har tidligere været vært på programmer som 'Go' aften Danmark', 'Hvem vil være millionær?' og 'Den store klassefest'. Med ’Hos Hans’ kan han nu også skrive talkshowvært på cv’et.

Se traileren her:

Talkshowet ’Hos Hans’ har premiere mandag 26. marts på TV 2 CHARLIE.