Digitale julegodter for hele familien

Man kan i årets jule-app optage en sjov julehilsen, som kan dekoreres med skøre klistermærker og sendes til venner og familie. (Foto: TV 2)

TV 2 byder i år både på en hyggelig og sjov jule-app og et TV 2 PLAY spækket med juleindhold for hele familien.

TV 2 giver i år børnefamilierne mulighed for at tilgå og skræddersy deres egen juleunderholdning med lanceringen af både en sjov og hyggelig julekalender-app og med et TV 2 PLAY, der er fyldt med juleindhold, der kan ses, når det passer ind i familiens juleplaner.

Som en digital forlængelse til TV 2s populære tv-julekalender 'Ludvig og Julemanden' lancerer TV 2 i år en sjov og hyggelig julekalender-app. I appen kan man optage en sjov julehilsen, som kan dekoreres med skøre klistermærker og sendes til venner og familie. Brugerne kan få adgang til flere klistermærker, hvis de går på jagt efter koder, som låser op for klistermærkerne. Koderne findes bag lågerne på TV 2s lågekalender, inde i appen og mange andre steder. Se mere om, hvor du også kan gå på jagt efter koder i appen. Appen 'Ludvig og Julemanden' er tilgængelig i AppStore og Google Play.

Læs her om TV 2s tv-julekalendere i 2016.

Masser af juleindhold på TV 2 PLAY
TV 2 PLAY er også fyldt op med masser af juleindhold for hele familien. Der er bl.a. 24 timers snigpremiere på 'Ludvig og Julemanden', og PLAY-brugerne kan allerede nu gense efterfølgeren 'Tvillingerne og Julemanden' her.

Der er også mulighed for et glædeligt gensyn med Pyrus, når TV 2 PLAY hver dag klokken 16.25 giver adgang til et afsnit af 'Alletiders Jul'. De voksne bliver heller ikke snydt - der vil også være snigpremiere på voksenjulekalenderen 'Andersens Julehemmelighed', der i år sendes på TV 2 CHARLIE.

Som en ekstra julegodte kan alle 24 afsnit af 'Ludvig og Julemanden' ses gratis hele 24. december.

TV 2 PLAY giver også adgang til juleprogrammer som 'Hellas Julestue' og de eksklusive programmer 'Jacob Ditzel og jagten på julemanden', som du kan se her, og 'Turbos julestue', som du kan se her

Besøg desuden tv2.dks julesite her, hvor du kan finde mere juleindhold fra TV 2.