Atletikklub vinder million

Børnene Julie, Ulrik og Sia fra Hvidovre Atletik & Motion går hele vejen i "Hvem vil være millionær? Junior".

Julie, Ulrik og Sia fra Hvidovre Atletik & Motion jubler over millionen sammen med Hans Pilgaard.

Så måtte han gøre det igen, værten i "Hvem vil være millionær? Junior", Hans Pilgaard. Skrive en check med seks nuller til tre kloge juniorer. Det skete lørdag aften 24. november, da de tre længdespringere Julie, Ulrik og Sia fra Hvidovre Atletik & Motion viste sig at være gode til andet end at springe langt.

Ved programstart klokken 20.00 havde de tre længdespringere 20.000 kroner fra ugen før - uden at bruge en eneste livline. De manglede at svare rigtigt på syv spørgsmål for at vinde millionen, men med kløgt og sindsro lykkes det dem at nå frem til spørgsmålet til 1.000.000 kroner, som er: "Hvilket af disse tv-programmer kunne man se på TV 2 for første gang i 2004? A: Scenen er din, B: Grib Mikrofonen, C: Deal No Deal eller D: Vild med dans?"

Tvivl får dem til at bruge deres sidste livline, og de ringer til en af Sias mors veninder, som ser meget tv. Herfra er svaret "Scenen er din", som også er det ene af de svar, de selv havde fundet frem til. Hans Pilgaard oplyser, at de ryger ned på 50.000 kroner, hvis de svarer forkert, men det tager børnene sig ikke af, for som en af dem retorisk spørger: - Skal vi tage chancen? 50.000 er alligevel meget?

"Scenen er din" er det rigtige svar, og de tre små atletikudøvere vinder 1.000.000 kroner til deres klub.

- Jeg ved ikke, hvad de andre tænkte på, men jeg tænkte, at hvis vi tabte, så var det ikke så slemt. Så havde vi stadig vundet en del, siger Sia og tilføjer, at der var nerver på inden programmet blev optaget.

- Det var rigtig sejt at vinde millionen. Det svære var bagefter, hvor man ikke måtte fortælle det til nogen af vennerne eller veninderne, siger Sia og fortæller, at pengene primært skal gå til en højdespringsmadras.