Anders Krab-Johansen tilbage til TV 2|NYHEDERNE

Skal være vært på 22-NYHEDERNE og på et nyt magasin på TV 2 NEWS.

Anders Krab-Johansen vender tilbage til TV 2|NYHE-DERNE.

TV 2s politiske redaktør i årene 2006-2008, Anders Krab-Johansen, vender pr. 1. februar 2010 tilbage til TV 2| NYHEDERNE efter en periode som nyhedschef på Politiken.

Anders Krab-Johansen skal primært være vært på NYHEDERNE 22.00, men kommer også til at være vært på et nyt magasinprogram på TV 2 NEWS.

Anders Krab-Johansen er født i 1966 i Christianshåb i Grønland. Han har taget master i journalistik fra Columbia University i New York og er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet i 1995.

Han har været ansat på DR, Børsen, Ritzau og TV 2, indtil han i 2008 blev nyhedschef på Politiken.

Medlem af TV 2s nyhedsledelse
Krab-Johansen tiltræder sin nye stilling pr. 1. februar - en stilling, der også indebærer titlen som redaktionschef og som medlem af TV 2s nyhedsledelse.

Det er ikke første gang, at Anders Krab-Johansen kommer på skærmen. Han var - som nævnt - politisk redaktør på TV 2 fra 2006 til 2008.

- Jeg er superglad for, at han vil forlade en prominent stilling hos Politiken for at blive vært hos os. Han kommer med en enorm erfaring og har i mine øjne den helt rette profil til TV 2, siger TV 2s nyhedschef, Michael Dyrby.

Anders Krab-Johansen afløser Jesper Steinmetz som vært. Steinmetz skal være TV 2s nye korrespondent i USA.