Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza er værter når TV 2 Echo uddeler ’EchoPrisen’

Når TV 2 Echo 8. februar afholder EchoPrisen, er det med Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza som værter. EchoPrisen hylder alt det og alle dem, der er brudt gennem lydmuren, har gjort en forskel og samlet os i 2023.

8. februar slår TV 2 Echo dørene op for en fest, hvor alt det og alle dem, der har betydet noget særligt for os i mediebilledet i 2023 skal hyldes.

Josephine Højbjerg får ved EchoPrisen sin debut i værtsrollen, men som skuespiller er hun langt fra et ukendt ansigt. Hun blev landskendt som Tinka i TV 2s julekalendere og er netop nu aktuel i spændingsserien ’Dark Horse’, der kan ses på TV 2 Echo. Josephine Højbjergs medvært er komikeren Melvin Kakooza, der er et velkendt ansigt og en erfaren tv-vært fra blandt andet ’Helt Sort’, ’Melvin Kakooza Show’, ’Sunday’ og ’Stormester’.

Til ’EchoPrisen’ uddeles otte priser i kategorierne ’Alt det vi ser’, ’Alt det vi hører’ og ’Alt det vi deler’. Man kan stemme på sin personlige favoritter her: echoprisen.dk

’EchoPrisen’ kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play søndag 11. februar, men for dem, der gerne vil være en del af den fysiske fest, når ’Echoprisen’ optages 8. februar i Østerbrohuset i København, kan man allerede nu sikre sig billet.

Billede {0} af {1}