TV 2 henter ny PR-chef hos Advice

Maria Rasmussen starter som PR-chef ved TV 2 Kommunikation pr. 1. oktober 2021 (privatfoto).

Maria Rasmussen starter som PR-chef ved TV 2 Kommunikation pr. 1. oktober 2021 (privatfoto).

Maria Rasmussen kommer til TV 2 med cirka 15 års erfaring fra kommunikationsbranchen.

Den 46-årige Maria Rasmussen er ansat som ny PR-chef i TV 2 Kommunikation og Marketing. Maria Rasmussen kommer til TV 2 fra en stilling som direktør for public relations & influencers hos Advice, hvor hun har været siden starten af 2019.

Før den tid var Maria Rasmussen godt syv år hos Primetime Kommunikation som først seniorrådgiver og siden direktør for markedskommunikation og kampagner. Inden da var hun konsulent hos Mannov og har i alt cirka 15 års erfaring fra kommunikationsbranchen, blandt andet som leder og strategisk rådgiver inden for PR, branding og marketing.

- Maria Rasmussen kommer med den personlighed og indsigt, vi har ledt efter til jobbet som PR-chef. Samtidig med at hun har mange års erfaring med PR, kommunikation og rådgivning, forstår hun det komplekse mediemarked, som TV 2 er en del af. Og så har hun ikke mindst solid ledererfaring, siger TV 2s kommunikationschef, Lise Borup Krogsgaard.

En forandret virkelighed
Maria Rasmussen har en bachelor i samfundsvidenskab og er kandidat i kommunikation fra Roskilde Universitet. Hun ser frem til de nye opgaver og udfordringer hos TV 2.

- TV 2 har en meget vigtig rolle i det danske samfund, og det giver rigtigt god mening for mig at være med til at fortælle de gode historier om TV 2 og TV 2s indhold. Samtidig er TV 2 midt i en spændende transformation og en virkelighed, som har forandret sig markant på få år, siger Maria Rasmussen og fortsætter:

- Jeg er imponeret over, hvor meget TV 2 har rykket sig efter en lang årrække i konkurrence med primært danske aktører. Nu er TV 2 i stærk konkurrence med internationale giganter, som byder sig til, når det gælder danskernes opmærksomhed. TV 2 har gang i en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at tage del i.

Maria Rasmussen tiltræder 1. oktober som PR-chef, hvor hun afløser Katarina Brøchner, som stoppede på TV 2 i sommer for at blive selvstændig.

Billede {0} af {1}