Velkommen til det nye omtv2.tv2.dk

16. juni 2020;
Af: Mads Boysen, TV 2 Kommunikation

TV 2 lancerer i dag et nyt, tværgående koncernsite, der blandt andet indeholder en helt ny pressesektion med flere muligheder for at dykke ned i TV 2s programindhold.

Tirsdag 16. juni er der premiere på TV 2s nye koncernsite, der kan tilgås via omtv2.tv2.dk. Sitet henvender sig til de mange forskellige målgrupper, der interesserer sig for TV 2 som virksomhed, inkl. pressen og mediebranchen i det hele taget, studerende, job- og praktikansøgere, politikere og meningsdannere samt de mange seere, der gerne vil dykke dybere ned i TV 2s programmer og aktiviteter.

Ud over et nyt og mere moderne design byder TV 2s nye koncernsite også på en helt ny sektion til pressen, der erstatter det tidligere presse.tv2.dk.

- Med TV 2s nye koncernsite samler vi vores kommunikation til TV 2s mange interessenter i en ny og mere integreret indgang til virksomheden. Her finder brugerne både nyheder og information om TV 2 og ikke mindst en omfattende, ny sektion med programinformation, tekster og billeder til pressen, der ikke tidligere har været samlet under koncernsitet. Vi glæder os til at byde vores mange brugere velkommen i de nye rammer, siger TV 2s kommunikationschef, Lise Borup Krogsgaard.

Nyheder, fakta og indgang til TV 2

På koncernsitets forside møder brugerne de aktuelle nyheder om TV 2s aktiviteter, medier og virksomhed, og her er der ligeledes mulighed at tilmelde sig TV 2-koncernens nyhedsbrev. Under ’Fakta’ og ’TV 2s medier’ kan brugerne dykke ned i TV 2s organisation, regnskaber, kanaler og public service-redegørelser, og via ’Mød TV 2’ kan man få mere at vide om rundvisninger på TV 2s lokationer, TV 2-events samt om muligheden for at blive publikum eller deltager i TV 2s programmer.

’Kontakt’-siden er indgangen til TV 2s forskellige afdelinger, og på ’Job’-siden, der er én af de mest populære sider, finder brugerne blandt andet de seneste stillinger hos TV 2.

Ny tv-guide og forbedrede søgemuligheder

Den nye ’Presse’-sektion henvender sig primært til journalister og til de redaktioner, der arbejder med programomtale og -oversigter. Sektionen byder på en ny tv-guide og forbedrede muligheder for at dykke ned i det enkelte programindhold under programsiderne, hvor brugerne også kan downloade programtekster og pressebilleder. Det er desuden blevet endnu lettere at søge særlige programmer frem – hvilket også kan gøres via sitets centrale søgefunktion, hvor man kan lave målrettede søgninger på artikler, programmer, portrætter og pressekits.

Pressesektionen byder også på en ny oversigt over ændringer i TV 2s sendeplan samt et nyt koncerngalleri med billeder af TV 2s værter, ledelse og lokationer. Det er også under pressesektionen, at journalisterne finder kontaktinformation til TV 2 Kommunikation.
Som ny bruger af TV 2s pressesektion skal man oprette sig som bruger for at få adgang til at downloade billeder og se gennemsynsfiler (fx til anmeldere). Oprettelse sker via omtv2.tv2.dk/ny-bruger/.

Hvis du har spørgsmål til TV 2s nye koncernsite, er du velkommen til at skrive til koncernkommunikation@tv2.dk.

Billede {0} af {1}