Stærkt sommertilbud fra TV 2 NEWS

Chefredaktør på TV 2 NEWS, Ulla Pors Nielsen (Foto: TV 2)

Chefredaktør på TV 2 NEWS, Ulla Pors Nielsen (Foto: TV 2)

TV 2 sætter i sommerugerne ekstra fokus på coronapandemien og dens følger for vores hverdag og for kulturen, erhvervslivet og økonomien.

TV 2 NEWS nærmer sig afslutningen på sit stærkeste halvår nogensinde, hvor TV 2s og NEWS’ nyhedsredaktioner har sat store ressourcer ind på at sikre danskerne god, troværdig og hurtig nyhedsdækning – blandt andet om den coronapandemi, som har været på alles læber i de seneste måneder.

Nu går Danmark og resten af verden et par måneder i møde, hvor coronasituationen – uanset om der kommer en alvorlig anden bølge eller ej – har stor indflydelse på vores liv. I den sommer prioriterer TV 2 NEWS at dække efterdønningerne af coronakrisen for danskernes hverdag og for blandt andet kulturlivet, erhvervslivet og økonomien. Det sker både i den daglige nyhedsdækning og i særlige magasinprogrammer hen over sommeren.

Magasiner i planen

TV 2 NEWS er klar til, at faste formater og udvalgte magasiner kan sendes i sommerversioner, og hvor blandt andet coronaudviklingen kommer i fokus. Eksempelvis vil ’NEWS & Co.’ fortsætte hen over sommeren med én vært, som det foregik, mens coronakrisen var på sit højeste.

TV 2 NEWS vil også sende et magasinprogram efter 19 Nyhederne mandag-torsdag. Mandag fortsætter ’Verden ifølge Trump’, som er topaktuelt midt i en amerikansk valgkamp, mens tirsdag byder på et ugentligt interview. Her vil blandt andre flere danske kulturpersoner give deres vurdering af coronakrisens følger for Danmark.

Onsdag vil TV 2 NEWS sende magasinprogrammet ’Verden og corona’, mens ’Business Class’ er på programmet torsdage klokken 19.23.

Sommervitaminer

På TV 2 NEWS glæder chefredaktør Ulla Pors Nielsen sig over, at TV 2 NEWS kommer til at levere en dækning med mange sommervitaminer.

- Vi vil tilbyde godt, vedkommende nyhedsfjernsyn og leve op til de forventninger, som danskerne med rette stiller til os. I de kommende sommerferieuger uden de store, planlagte sportsbegivenheder, og hvor danskerne i højere grad holder ferie hjemme, skal vi holde øje med Danmark – fra kulturliv til erhvervsliv – og resten af verden under efterdønningerne af coronaen, siger Ulla Pors Nielsen.

Billede {0} af {1}