TV 2 PLAY-serie udtaget til Berlin-festival

Asta August i rollen som Cathrine og Jonathan Bergholdt som Simon i miniserien 'Sex'. (Fotos: Profile Pictures / TV 2)

Asta August i rollen som Cathrine og Jonathan Bergholdt som Simon i miniserien 'Sex'. (Fotos: Profile Pictures / TV 2)

Den kommende TV 2 PLAY-serie ’Sex’ – skabt af nye, danske fiktionstalenter og med Asta August i hovedrollen – er udvalgt til Berlinalens program for serieproduktioner. Berlin-festivalen begynder 20. februar, men serien får dansk premiere allerede 3. februar på TV 2 PLAY.

.

TV 2 PLAY har stort fokus på danske fiktionsserier, og TV 2s næste streamingserie er udtaget til Berlin Filmfestivalens program for serieproduktioner, Berlinale Series.

Det drejer sig om miniserien ’Sex’, der er skabt af nye, danske fiktionstalenter, og som har skuespilleren Asta August i hovedrollen som Cathrine, der sætter alt over styr, da hun rammes af en uventet, berusende forelskelse. For hvordan finder man balancen mellem kærlighedens tryghed og lystens sprudlende kaos?

'Sex' er skabt af instruktør Amalie Næsby Fick, der er uddannet animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole i 2016, og manuskriptforfatter Clara Mendes, der går på Filmskolens manuskriptlinje med afgang i 2021.

De seks afsnit à tolv minutter får international premiere på Berlinalen, som indledes 20. februar, mens serien kan ses på TV 2 PLAY allerede fra 3. februar - mandag i 'Uge Sex', hvor Sex og Samfund hvert år sætter fokus på seksualitet og sundhed.

TV 2 PLAY-serien 'Sex' er udvalgt til Berlin Filmfestivalens program for serieproduktioner. I Danmark får serien premiere på TV 2 PLAY 3. februar.

Når fornuften og hjertet ikke slår i takt
I ’Sex’ er Cathrine og Simon kærester og deres eget yndlingspar. De bor sammen i en lejlighed fyldt med Simons sager, for det er Simon, der har styr på tingene, mens Cathrine har det med at falde i staver.

Da Cathrines bedste veninde, Nanna, går fra sin kæreste og får dårlig samvittighed over, at det eneste, hun kommer til at savne ved forholdet, er at knalde, sætter det gang i tankerne hos Cathrine. Hendes eget sexliv kører nemlig ikke på skinner, efter at Simon helt har mistet lysten til sex.

Alting ændrer sig for Cathrine, da hun en aften indvilger i at blive sent på sit arbejde på rådgivningscenteret Sex-oplysningen for at pakke kostumer til et event. Hun og den charmerende kollega Selma bliver fulde på et tag, hvor en hed diskussion ender i et uskyldigt kys. Efterfølgende kan Cathrine ikke få Selma ud af hovedet.

Under en bodegabrandert forsøger Cathrine desperat at overbevise sine venner - og måske mest sig selv - om, at monogami er for småligt. Kærlighed har hun i hvert fald nok at give af. Men snart glemmer Cathrine alt om Simon og begynder i stedet at opsøge Selma. Inden hun ser sig om, er hun fanget mellem den trygge kærlighed og en sprudlende forelskelse. Men hvad stiller man op, når fornuften og hjertet ikke slår i takt?

Seriens hovedrolleindehaver, Asta August, har tidligere medvirket i blandt andet TV 2 CHARLIE-serien 'Sygeplejeskolen' og DR1-serien 'Bedrag'.

Unge skuespiltalenter i front
I hovedrollen som Cathrine ses Asta August, der tidligere har medvirket i serierne 'Bedrag' og 'Sygeplejeskolen', mens Jonathan Bergholdt spiller Simon.

I de øvrige nøgleroller ses Nina Terese Rask som Selma og Sara Fanta Traore som Cathrines veninde Nanna.

Producer på ’Sex’ er Marta Mleczek med Jacob Jarek og Ditte Milsted som executive producere. TV 2s executive producer på serien er Nanna Nyboe Tabor. 'Sex' er produceret af Profile Pictures for TV 2 DANMARK med støtte fra Det Danske Filminstitut v/ filmkonsulent Ulla Hæstrup.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}