- ’Danmark har talent’ fortjener, at vi holder formatet friskt og skarpt

Peter Frödin er den mest erfarne ved dommerbordet, når 'Danmark har talent' vender tilbage i efteråret 2019. Ny i dommerpanelet er Sus Wilkins, som dog tidligere (i 2018-sæsonen) har været vikar i forbindelse med enkelte audition-programmer til 'Danmark har talent'. (Arkivfoto: Per Arnesen / TV 2 )

Peter Frödin er den mest erfarne ved dommerbordet, når 'Danmark har talent' vender tilbage i efteråret 2019. Ny i dommerpanelet er Sus Wilkins, som dog tidligere (i 2018-sæsonen) har været vikar i forbindelse med enkelte audition-programmer til 'Danmark har talent'. (Arkivfoto: Per Arnesen / TV 2 )

Underholdning har stort fokus på TV 2, som løbende udvikler og fornyer sine formater. Nu er turen kommet til ’Danmark har talent’, som vender tilbage til efteråret med tre nye dommere.

I tv-branchen er en programsucces aldrig større, end at succesen samtidig viser vej for videre udvikling og fornyelse af tv-formatet. På underholdningsområdet har TV 2 senest gjort det med ’Vild med dans’ i efteråret og med den første sæson af ’X Factor’, som er på skærmen i øjeblikket.

Og nu kommer turen til endnu et af TV 2s allerstørste underholdningsprogrammer ’Danmark har talent’, som vender tilbage i efteråret 2019 med tre nye dommere.

- Stor underholdning er noget af det, som kan samle og engagere danskerne, og ’Danmark har talent’ er et sandt overflødighedshorn af underholdning i alle mulige former og farver. ’Danmark har talent’ supplerer på fineste vis de to store underholdningsformater ’Vild med dans’, hvor dansen og nydansernes udvikling er i fokus, og ’X Factor’, som dyrker sangtalent og sangere, der formår at løfter deres niveau uge for uge, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard.

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

Mangfoldighed og uforudsigelighed
Underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech siger, at styrken i ’Danmark har talent’ både er den fremvisning af mangfoldigt talent, som findes i Danmark, og den uforudsigelighed, som uanende seere og dommere bliver præsenteret for på talentscenen.

- ’Danmark har talent’ fortjener, at vi holder formatet friskt og skarpt, og i den kommende sæson er intet, som det plejer i dommerpanelet. Gennem de fire første sæsoner har vi haft stort set samme stærke opstilling. De fortjener alle stor tak for at have gjort ’Danmarks har talent’ til et af landets stærkeste tv-formater, når det handler om at samle familierne foran skærmen, siger Thomas Richardt Strøbech og fortsætter:

- Erfaringen viser, at friske øjne skaber ny energi. Med det nye panel har vi samtidig fundet fire profiler, der klæder hinanden godt og har det sjovt sammen. Præcis det selskab, man gerne vil være i lørdag aften. De har alle arbejdet bredt med underholdning og er derfor – på tværs af dommerbordet – klar til at diskutere mangfoldigheden og uforudsigeligheden på scenen.

Peter Frödin og Sus Wilkins er to af dommerne i 'Danmark har talent' i efteråret 2019. De to øvrige dommere er Simon Jul og Signe Lindkvist. (Arkivfoto: Per Arnesen / TV 2)

Tre nye dommere
Ved dommerbordet finder vi i efteråret 2019 fire multikunstnere, som har bred indsigt i underholdning. Mest erfaren med opgaven er skuespilleren Peter Frödin, der også har været dommer i de første fire sæsoner.

I dommerpanelet finder vi også Sus Wilkins, som tidligere har været vikar for Cecilie Lassen i ’Danmark har talent’. Sus Wilkins har en baggrund som danser og arbejder i dag som model og skuespiller, bl.a. i ZULU-serien ’Perfekte Steder’.

Den tredje dommer er Simon Jul, som ud over at være komiker, skuespiller og radiovært også er en dygtig musiker og en habil kok.

Den fjerde plads ved dommerbordet indtages af Signe Lindkvist, der ligeledes har et mangfoldigt CV i underholdningsgenren. Hun er – blandt andet – kendt som tv-vært i talrige programmer, skuespiller, tidligere chef for tv-kanalen DR Ramasjang og cirkusdirektør hos Cirkus Summarum.

TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech er begejstret for, at det er netop disse fire, der om lidt kan kalde sig dommerkolleger:

- Det er en skarp opstilling, hvor alle er godt skåret for tungebåndet og har fagligheden i top. Så seerne kan godt begynde at glæde sig til, at humøret vil nå uanede højder i ’Danmark har talent’-studiet til efteråret, siger Thomas Richardt Strøbech.

TV 2 er i gang med castingen til den næste sæson af ’Danmark har talent’. Du kan se TV 2s casting-trailer herunder.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}