Nyt iværksætterprogram: ’Vejen til Seier’

Milliardær og serieinvestor Lars Seier Christensen leder efter Danmarks bedste iværksættere i TV 2s nye program ’Vejen til Seier’, der har premiere tirsdag 19. februar. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Milliardær og serieinvestor Lars Seier Christensen leder efter Danmarks bedste iværksættere i TV 2s nye program ’Vejen til Seier’, der har premiere tirsdag 19. februar. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Ti millioner kroner på højkant til Danmarks bedste iværksætter-idé i nyt TV 2-program med den succesfulde erhvervsmand Lars Seier. 'Vejen til Seier' har premiere mandag 18. marts.

Milliardær og serieinvestor Lars Seier Christensen leder efter Danmarks bedste iværksættere i TV 2s nye program ’Vejen til Seier’. Gennem et nøje tilrettelagt investeringsforløb vil 18 udvalgte iværksættere blive testet til det yderste, når de kæmper indbyrdes om at blive den virksomhed, der får muligheden for at få en investering på op imod ti millioner kroner fra rigmanden.

Pengene investeres af den succesfulde erhvervsmand Lars Seier, der har opbygget den danske investeringsbank Saxo Bank, som han har solgt og tjent 2,6 milliarder kroner på. I dag investerer han i store og små iværksættervirksomheder.

- Jeg vil give noget tilbage til dansk iværksætteri, men først og fremmest vil jeg gerne fortælle alle de danskere med drømme om at starte op selv, hvilken rejse det er, de bevæger sig ud på. Det er nemlig ikke bare en eventyrrejse fyldt af succes og dyre biler, men rigtigt hårdt arbejde, masser af udfordringer og ikke alle egner sig til det! For mange ender rejsen ikke godt, og det skal man være ærlig om -  men for dem, der lykkes, giver det en vidunderlig følelse af frihed og selvstændighed, som kan føre dem langt, fortæller Lars Seier.

700 danske iværksættere har ansøgt Lars Seier om en investering i deres forretning, men kun 18 er blevet udvalgt til at præsentere for ham på Hotel d’Angleterre i København. Gennem programmets første tre afsnit vil Lars Seier sammen med hans mangeårige rådgiver Torben René Larsen vurdere hver enkelt iværksætter og deres idé og tage stilling til, hvem der har det, der skal til for at gå videre i investeringsprocessen.

Malene Vestergaard (tv.), ejer af pelsvirksomheden Hafnium, stiller op og forsøger at få milliardæren Lars Seier til at investere i hendes virksomhed.

Kun de bedste får chancen for en forhandling med Lars Seier
Undervejs i den seks uger lange investeringsproces vil iværksætternes evne til at præsentere deres virksomheder, deres evne til at sælge og deres karakter og personlighed blive testet til det yderste. Mange vil blive udskilt undervejs, og kun de få bedste vil i sidste ende få chancen for en forhandling med Lars Seier, der kan lede dem til en investering på flere millioner kroner.

Mange af deltagerne står med deres første virksomhed, men en del af dem har aldrig været igennem et seriøst investeringsforløb eller lært, hvad de skal kunne præstere, når de søger om penge hos en professionel investor. De vil blive presset, når udfordringerne bliver ved og ved, og deadlines hele tiden ånder dem i nakken.

- Det er et realistisk pres, vi udsætter dem for med de udfordringer og opgaver, der er lagt an i programmet. En iværksætter vil dagligt være udsat for tidspres, deadlines og krav fra kunder og ansatte, som de ikke kan udskyde, men hele tiden skal lære at håndtere. Kan de ikke det, så falder de igennem både i programmet, men formentlig også ude i den virkelige verden, siger Lars Seier.

’Vejen til Seier’ har premiere mandag 18. marts klokken 20.45 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Se trailer for ’Vejen til Seier’ herunder.

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}