’Hjem til gården’ - nu om søndagen

Lene Beier er vært, og Philip Dam Hansen er mentor og dommer i 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Lene Beier er vært, og Philip Dam Hansen er mentor og dommer i 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Tredje sæson af TV 2s relationsserie 'Hjem til gården' har for første gang premiere på en søndag og byder også på en ekstraserie på TV 2 PLAY.

Søndagsunderholdningen er sikret fra 17. marts og i alt ti søndage, når tredje sæson af 'Hjem til gården' har premiere klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. For første gang bliver den populære TV 2-serie sendt om søndagen, og det er der en ganske særlig forklaring på:

- Vi kan se, at TV 2s seere samler sig om stor underholdning søndag klokken 20. 'Toppen af poppen' har gjort det i mange år, og senest har både tidsrejseformatet 'Kærlig hilsen' og quizzen 'Jo færre jo bedre' vist rigtig gode takter søndag aften. Desuden synes vi, at 'Hjem til gården' opfylder behovet for solid søndagsunderholdning, hvor man kan runde weekenden af med en god føljeton i selskab med stærke karakterer, der har noget på spil - både i spillet mod hinanden, men i lige så høj grad, fordi de vil lære noget om sig selv som mennesker, siger underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech.

Læs alt om 'Hjem til gården'

Drama fra start
I 'Hjem til gården' flytter 12 vidt forskellige kvinder og mænd ind på en gård, hvor de - uden at kende hinanden på forhånd - skal få en hverdag til at fungere. Gården har hverken elektricitet eller rindende vand, og de 12 beboere får hver uge en opgave, som de i fællesskab skal løse - hvis de vil have belønninger, der kan forsøde det hårde landliv.

Det er den valgte 'storbonde', der har ansvaret for, at gården består ugeopgaven. Hvis gården ikke består opgaven, så mister storbonden sin immunitet og kan vælges på lige fod med de andre, når der skal to beboere i tvekamp.

Det er storbonden, der udpeger ’førstekæmperen’, mens ’førstekæmperen’ udpeger en andenkæmper. De to skal i dyst om at få lov til at blive på gården. Til sidst vil kun én beboer stå tilbage som vinder af 'Hjem til gården' og 500.000 kroner.

12 kvinder og mænd flytter ind på gården, hvor de uden at kende hinanden på forhånd skal få en hverdag til at fungere. Se med i tredje sæson af 'Hjem til gården'. (Foto: Lotta Lemche / TV 2)

Ekstraserie på TV 2 PLAY
Samtidig med premieren på tredje sæson lancerer TV 2 søsterserien 'Ødegården' - et univers udelukkende for brugere af TV 2 PLAY.

For som noget nyt i ’Hjem til gården’ ryger man ikke hjem lige med det samme, hvis man har tabt tvekampen. I stedet skal taberen af tvekampen prøve kræfter med 'Ødegården', et hårdt og primitivt sted, hvor vi fra start følger to tidligere 'Hjem til gården'-deltagere, Søren fra sæson 1 og Jeppe fra sæson 2.

De skal forsøge at vinde en plads på selve gården, når udskillelsesløbet mod finalen og kampen om den halve million kroner spidser til.

Se 'Hjem til gården' og 'Ødegården' på TV 2 PLAY

- Vi havde stor succes med den type tilbud med 'Den unge landmand' på TV 2 PLAY og kan se, at netop de stærke føljetoner med strejf af reality er noget, der tiltaler streamingpublikummet. 'Ødegården' kan ses uafhængigt af 'Hjem til gården', men også som et supplement, hvor man kan følge sine favoritters videre færd efter tvekampene, siger Thomas Richardt Strøbech.

'Hjem til gården' har sæsonpremiere søndag 17. marts klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. 'Ødegården' har premiere samme dag på TV 2 PLAY.

Se trailer for ’Hjem til gården’ herunder.

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}