'Kendisfamilier': Tæt på Brygmann, Berthelsen og Gaardbo

Julie Berthelsen sammen med sin mand Minik og deres to børn. (Foto: Metronome / TV 2)

Julie Berthelsen sammen med sin mand Minik og deres to børn. (Foto: Metronome / TV 2)

I en ny reportageserie på TV 2 CHARLIE følger vi de tre kendte danskere Martin Brygmann, Julie Berthelsen og Jens Gaardbo samt deres familier. Vi kommer helt tæt på deres liv både privat, når de er sammen med familien, og professionelt, når de er på job. 'Kendisfamilier' kan ses på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY fra mandag 4. februar klokken 21.35.

Hvordan får man en travl hverdag, karriere og familieliv til at gå op i en højere enhed? Og hvordan håndterer en hel familie at stå midt i rampelyset? I TV 2 CHARLIEs nye reportageserie 'Kendisfamilier' går vi tæt på nyhedsvært Jens Gaardbo, entertainer Martin Brygmann og sangerinde Julie Berthelsen og følger deres travle hverdag.

Julie Berthelsen har i de seneste år holdt karrieren lidt i ro. Med to børn og en mand, der spiller professionel håndbold, har der ikke været meget plads tilbage i kalenderen. Det skal der laves om på, og nu venter Julies første pladeudgivelse i ti år.

Martin Brygmann er på toppen af sin karriere, og kalenderen er proppet med mange spændende jobs. Det har konsekvenser for familielivet, men heldigvis holder Martins hustru, Marianne, styr på tropperne.

Nyhedsvært Jens Gaardbo er et andet sted i sit liv. Børnene er så småt fløjet fra reden, og når han ikke arbejder på TV 2 NEWS, kaster han sig nu over to ting: venner og vin. Jens Gaardbo er nemlig blevet vinbonde, og det får vennerne at mærke.

Støtte fra venner og familie
Fælles for Julie Berthelsen, Jens Gaardbo og Martin Brygmann er, at de qua deres arbejde er kendte ansigter og ofte eksponeres i medierne. Nu åbner de tre kendisser for første gang op og inviterer seerne med på både arbejde og hjem i privaten.

- Jeg har faktisk ulejliget en del mennesker i det her projekt, og de har alle været søde og hjælpsomme. Min kone, mine sønner, min mor. Pokerklubben, fodboldklubben, en hel ishockeyklub, kolleger, 40-50 af familie, venner og bekendte. De har alle været der, stillet op og brugt tid. Det er virkelig rørende, fortæller Jens Gaardbo. 

Brødrene Lars og Martin Brygmann i reportageserien ’Kendisfamilier’. (Foto: TV 2)

For sangerinden Julie Berthelsen handler det også om at vise mere af sig selv:

- Jeg er generelt meget åben om mit liv på mine egne sociale medier, og det er spændende for mig at kunne vise endnu mere fra vores liv og hverdag, siger Julie Berthelsen.

Med på første skoledag
I første afsnit af 'Kendisfamilier', som i alt består af ti programmer, kommer vi med til en særlig stor dag hos familien Berthelsen. Julie og Miniks søn, Casper, har første skoledag, og da man i Grønland har tradition for at fejre det med en ordentlig fest, er hele familien fra Grønland fløjet til Danmark for at tage del i dagen. En meget rørstrømsk Julie får også lov at følge sin søn i skole.

Vi kommer også med til premieren på 'Iqbal & den indiske juvel', som er den første danske spillefilm, hvor Martin og Lars Brygmann spiller sammen. De to brødre benytter anledningen til at invitere far Kurt med, og efter forestillingen er der tid til en lille øl samt en snak om ligheder og barndommen i familien Brygmann.

Hjemme hos Jens Gaardbo er der travlt med at få styr på haven og årets druehøst. Jens er nemlig en passioneret vinbonde i sin fritid - også selvom hans kone, Pernille, mener, at vinen egner sig bedre som eddike.

Se med og bliv klogere på Brygmann, Berthelsen og Gaardbo, når TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY har premiere på den nye reportageserie 'Kendisfamilier' mandag 4. februar klokken 21.35. Se trailer for programserien herunder.

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}