Elming and Bøjgaard are back

Claus Elming (tv.) og Jimmy Bøjgaard er tilbage som football-makkerpar hos TV 2 i forbindelse med NCAA College Football i nytårsdagene. (Foto: TV 2)

Claus Elming (tv.) og Jimmy Bøjgaard er tilbage som football-makkerpar hos TV 2 i forbindelse med NCAA College Football i nytårsdagene. (Foto: TV 2)

TV 2 SPORT har købt rettighederne til NCAA College Football – seks bowls og en finale – omkring nytår. Og Claus Elming og Jimmy Bøjgaard er tilbage som football-makkerpar hos TV 2.

Fra 2000 beviste Claus Elming og Jimmy Bøjgaard på TV 2 ZULU, hvordan et stærkt makkerpar, høj faglighed og godt selskab kan løfte en nichesport som amerikansk fodbold til at være interessant og relevant for masser af danskere.

Siden er skægget er vokset, og håret har fået grå toner, men energien er den samme. Og omkring nytår er football-makkerparret tilbage på TV 2 – denne gang på TV 2 SPORT, som har købt rettighederne til NCAA College Football, seks bowls og en finale.

- Elming og Bøjgaard formåede i sin tid at vise, hvordan vi på TV 2s sportsredaktion kan gøre nichesport bred og interessant for mange flere, end man umiddelbart skulle tro. Jeg har i de senere år mødt mange, der har savnet football-makkerparret på skærmen, og jeg er virkelig glad for, at de to er med på ideen og igen vil kommentere football på TV 2 SPORT, siger redaktionschef Kristian Hyldgaard, TV 2 SPORT.

TV 2 SPORT sender Peach Bowl, Cotton Bowl og Orange Bowl lørdag 29. december fra klokken 18.00, mens Fiesta Bowl, Rose Bowl og Sugar Bowl kan indtages som tømmermands-tv nytårsdag fra klokken 19.00.

NCAA-finalen sendes direkte på TV 2 SPORT natten mellem mandag 7. januar og tirsdag 8. januar.

Se trailer herunder for de første NCAA College Football-opgør.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}