Det dufter så dejligt af jul!

Kom med indenfor hos nogle af landets allerbedste konditorer, når de gør klar til julen i programserien 'I den søde juletid'. Det er på TV 2 og TV 2 PLAY fra mandag 3. december.

Kagehuse, klejner, kirsebær og knas. Julen står for døren i bageriet hos Conditori La Glace i København, Kagekompagniet i Rungsted, Odense Marcipan og Kurhotel Skodsborg, og du kan komme med helt tæt på, når vi følger de travle juleforberedelser hos de dygtige konditorer.

La Glace
'I den søde juletid' kigger vi indenfor hos det hæderkronede og traditionsrige københavnske konditori La Glace. Her skal konditoriets ejer, Marianne Stagetorn Kolos, og konditorteamet hvert år julepynte deres store vinduer - og helst flottere end nogensinde før. De udvikler også nye og moderne kager, der stadig smager af jul. Gæsterne valfarter nemlig til konditoriet fra hele verden, og de må ikke blive skuffede.

La Glaces ejer, Marianne Stagetorn Kolos, og Lars Juul-Mortensen, chefkonditor på La Glace. (Foto: Nordisk Film TV / TV 2)

Kurhotel Skodsborg
I Nordsjælland hos Kurhotel Skodsborg forkæler det prisvindende konditorteam hotellets gæster særlig meget i den søde juletid. I et helt år har chefkonditor Susie Høj gemt på konditoriets unikke honningkagedej, så den kan trække de helt rigtige smage. Hotellets gæster forventer nemlig smagsoplevelser ud over det sædvanlige, særligt når gamle klassikere skal på julebordet. Susies nærmeste kolleger er konditorerne Nicoline og Line, og de kender alle hinanden fra det danske konditorlandshold.

Chefkonditor Susie Høj, Kurhotel Skodsborg. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Kagekompagniet
Hos Kagekompagniet i Rungsted er vi med, når de hyggelige og altid smilende ejere og konditorer, Evy og Kristina (Stinna), blandt andet inviterer til honningkagekursus kun for børn. Altså når de ikke lige producerer farverige og fantasifulde kager til både slotsbryllupper og eksklusive fester. Kagekompagniet er et af de mest fantasifulde konditorier, og de laver kager, der går lige ind i ethvert børnehjerte.

Konditorerne Evy og Kristina (Stinna) ejer Kagekompagniet i Rungsted. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Odense Marcipan
Hos Odense Marcipan regerer mesterkonditoren og tv-personlighed Ronnie Holmen og hans medhjælper Maria. De har året rundt travlt med at udvikle opskrifter til danskerne, og juletiden er absolut højsæson i deres lille konditori. Ronnie er perfektionistisk og opfinder kager og konfekt ud over det sædvanlige - men stadig simpelt nok til, at vi alle kan være med og lave dem. Samtidig producerer han hvert år det såkaldte 'Dronningebrød', som bliver leveret til Kongehuset. En tradition, som begyndte med dronning Ingrid.  

'I den søde juletid' har premiere mandag 3. december på TV 2 og TV 2 PLAY.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}