TV 2 knækker cancer med to liveshows

Dommerne Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen, Jens Werner i 'Vild med dans knækker cancer' i Det Kongelige Teater i oktober 2017. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Dommerne Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen, Jens Werner i 'Vild med dans knækker cancer' i Det Kongelige Teater i oktober 2017. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

TV 2 sender direkte både fredag og lørdag aften, hvor du kan være med til at gøre en forskel for andre. Det er i 'Vild med dans knækker cancer' og i 'Knæk Cancer Live'. Se med på TV 2 og TV 2 PLAY.

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har en opfordring til danskerne: Gør noget for andre. Gør noget for fremtiden. Gør noget nu. Det er 'Knæk Cancer'-uge på TV 2, og hvis du ikke allerede har været med til at gøre en forskel med et bidrag, lille som stort, så har du muligheden nu, når TV 2 byder velkommen til en weekend med to direkte shows.

Vi sender 'Vild med dans knækker cancer' fredag aften fra Det Kongelige Teater og det store indsamlingsshow 'Knæk Cancer Live' lørdag aften, hvor du kan give dit bidrag og være med i lodtrækningen om en masse flotte præmier.

Læs mere om Knæk Cancer her.

Dans på Gamle Scene 
Vi begynder fredag aften med 'Vild med dans knækker cancer'. For andet år i træk er vi i de smukke omgivelser på Det Kongelige Teater i hjertet af København, hvor de seks par betræder de skrå brædder i en rumba, pasodoble, slowfox eller vals. Ingen bliver stemt hjem - i stedet samler vi en masse penge ind til Knæk Cancer, hvor overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.

I løbet af aftenen er det muligt at sende sit bidrag til 'Knæk Cancer' og være med i lodtrækningen om flotte præmier. Da der ingen afgørelse er denne aften, vil de sms-stemmer, der kommer på parrene, gå videre til næste fredag, og det samme vil dommernes karakterer, der bliver omregnet til point. 

De kongelige balletbørn optrådte til ’Vild med dans knækker cancer’ i 2017, og også i år kommer der balletbørn og optræder. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Tre kræftramte danskere danser
De seks par får i stedet for en omdans alle lov til at danse to gange. De bliver fordelt på to hold til hver sin holddans i anden del af 'Vild med dans knækker cancer'.

Det bliver nervepirrende for dem her på Det Kongelige Teaters gamle scene, og det bliver det også for de tre helt almindelige danskere, der har sagt ja til at danse for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. De tre modige og helt nye dansere, der alle har eller har haft cancer, får hjælp af tre professionelle dansere fra 'Vild med dans'-familien, Mie Martha Moltke, Steen Lund og René Christensen. 

Læs også: Støt Knæk Cancer og få en danseoplevelse på Det kongelige Teater.

Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Frøkjær er værter for ’Knæk Cancer Live’ lørdag 27. oktober – ligesom de var værter for showet i 2017. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Oplysning og indsamling i 'Knæk Cancer Live' 
Lørdag aften i uge 43 kulminerer med det store underholdnings- og indsamlingsshow 'Knæk Cancer Live', som sendes direkte på TV 2 og TV 2 PLAY fra klokken 19.45.Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen er værter, og musikken bliver leveret af blandt andre tv-2, Hjalmer, Nabia, Fallulah, Kwamie Liv og Coco O.

I callcenteret, som styres af Felix Smith og Louise Wolff, sidder en række kendte danskere klar til at tage imod dit telefonopkald på en aften, hvor vi også skal møde nogle af de mennesker, der er og har været berørt af kræft. Vi er med dem i både de svære og de gode tider, når de fortæller deres historie.

--------

Læs også:

- Knæk Cancer er blevet en uge, hvor vi gør lidt ekstra for hinanden

Læs mere om, hvordan du kan starte din egen indsamling

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}