Peter Brüchmann bliver ny chef for TV 2 Digital

Skal stå i spidsen for TV 2s digitale indsats, hvor strategien styrker mobilområdet, nyhedsdækningen og udvider med særlige emnesites.

Peter Brüchmann er den kommende chef for TV 2 Digital. (Foto: Scanpix)

- Nettet og det mobile område er den nye medie-slagmark. TV 2 ønsker at stå stærkt i denne konkurrence, og derfor skal tv2.dk og vores mobile apps være lige så markante brands, som TV 2 er, fastslår TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby.

Til at løfte denne opgave har TV 2 pr. 1. februar 2014 ansat Peter Brüchmann. Han har siden 2012 været direktør i konsulentvirksomheden 2020 by Brüchmann, været ansvarshavende chefredaktør og sportschef på BT i en årrække og været ansat på TV 2 Sporten tilbage i 1996-98. 

- Peter Brüchmann er den helt rette mand til opgaven at styrke tv2.dk og resten af det digitale område. Han kender tv fra sin tid på TV 2 Sporten. Han kender det digitale univers fra sin tid som chefredaktør på BT, og han ved, hvad det vil sige at udkomme i et stærkt konkurrencefyldt marked. Nettet og det mobile område er i en rivende udvikling, og TV 2 Digital har brug for en erfaren chef, der har dokumenteret, at han kan kombinere det at være udgiver med at tænke kommercielt. Vi har brug for en leder med stærke strategiske kompetencer, som samtidig elsker det digitale produkt – det får vi i Peter Brüchmann, siger Michael Dyrby.

Styrker den strategiske indsats
Strategien for TV 2s digitale indsats slår fast, at der både redaktionelt og kommercielt er et stort potentiale. Det er baggrunden for, at indsatsen på det mobile område styrkes med en kommende ansættelse af en chef dedikeret til denne vigtige platform. Peter Brüchmann vil derudover ansætte en nyhedschef, som skal sikre, at tv2.dk journalistisk rykker tættere på nyhedskræfterne på TV 2 og TV 2 NEWS. Derudover oprettes et særligt politik- og finanssite og et nyt debatsite, som i højere grad end i dag vil invitere brugerne inden for på tv2.dk, ligesom der også fremadrettet vil være stort fokus på web-tv.

- Jeg har som chefredaktør i dagsbladsverdenen defineret tv2.dk som det største potentiale i dansk presse og som den konkurrent, man skulle måle sig mod på det mobile og digitale marked. Så jobbet som chef for TV 2 Digital er den største og mest attraktive udfordring på alle hylderne lige nu, og jeg er virkelig glad for, at jeg får lov at tage imod den, siger Peter Brüchmann og tilføjer:

- Det har været en svær beslutning at opgive mit firma, men det har til gengæld været en virkelig let beslutning at sige ja til præcis det her job på TV 2, hvor jeg trods flere års adskillelse altid har følt mig hjemme. Matchet er perfekt lige nu, hvor vi har alle muligheder for at udnytte TV 2s stærke positioner på politik, finans, sport, livsstil og underholdning.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}