TV 2 og Nordisk Film TV indgår treårig aftale

24. september 2013;
Af: TV 2 Kommunikation

TV 2s produktion af ”Go’ morgen Danmark” og ”Go’ aften Danmark” fortsætter hos Nordisk Film TV, som sætter to stærke redaktionschefer i spidsen for programmerne.

TV 2s programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

TV 2s daglige og populære magasinprogrammer ”Go’ morgen Danmark” og ”Go’ aften Danmark” bliver også i de kommende tre år produceret af Nordisk Film TV. Det har parterne netop indgået aftale om.

- ”Go’ morgen” og ”Go’ aften” er kerneprogrammer for TV 2 i vores daglige dækning af livsstils- og aktualitetsstoffet. Go’-programmerne har udvidet sendetiden og er løbende fornyet gennem årene, og jeg er glad for, at vi sammen med Nordisk Film TV kan videreudvikle dette univers på både tv og de digitale medier, siger TV 2s programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen.

Kanalchef for TV 2s hovedkanal, Lotte Lindegaard, siger:

- ”Go’ morgen Danmark” og ”Go’ aften Danmark” er super godt selskab for vores seere, og programmerne åbner TV 2s morgen og den tidlige aftenflade på en fin måde. Programmerne giver nye vinkler på aktuelle sager og rummer desuden underholdning og masser af livsstils-emner. Det vil vi videreudvikle.

TV 2s kanalchef, Lotte Køhler Lindegaard. (Foto: Søren Jonesen / TV 2)

- Desuden kommer vi med nyt tv fra Go’-redaktionen, nemlig det inspirerende og hyggelige madprogram ”Go’ appetit”. Her kan seerne bl.a. få inspiration til helt konkrete retter, som de selv kan lave til familien på 25 minutter, siger Lotte Lindegaard.

Udpeger redaktionschefer
For at styrke udviklingen af ”Go’ morgen Danmark” og ”Go’ aften Danmark” har Nordisk Film TV udpeget to ambitiøse redaktionschefer til programmerne. Kamilla Walsøe er nu chef for ”Go’ morgen Danmark”, mens Caroline Boserup 1. november tiltræder som redaktionschef for ”Go’ aften Danmark”.

- Jeg er glad for og stolt over at have to meget dygtige og erfarne kvinder med på ledelsesholdet. Kamilla og Caroline har den helt rigtige kombination af tv-erfaring, både fra skærmen og bag kameraet, journalistisk tyngde og fantastiske lederevner til at fortsætte udviklingen af ”Go’ morgen Danmark” og ”Go’ aften Danmark” de kommende år, siger Lau Rabjerg-Eriksen, der er programchef for aktualitet hos Nordisk Film TV.

Aftalen mellem TV 2 og Nordisk Film TV er allerede trådt i kraft.

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Billede {0} af {1}