Ny TV 2-kanal henter erfarenredaktør i produktionsmiljøet

38-årige Micha Fuglede kommer til TV 2 Fri – Danmarks nye fritidskanal – med stor erfaring fra danske tv-produktioner.

Kanalchef for TV 2 Networks, Maiken Wexø. (Foto: Lars H / TV 2)

TV 2 har udpeget den 38-årige producent og tv-udvikler Micha Barken-Fuglede som redaktør for TV 2 Fri, Danmarks første fritids- og friluftskanal. Micha Fuglede tiltræder 1. januar 2013 – fire måneder før TV 2 Fri går i luften.

Micha Barken-Fuglede kommer til TV 2 fra jobbet som producent og ansvarlig for udvikling på Sand TV, hvor hun har stået bag udviklingen og produktionen af programserier til bl.a. TV 2, herunder portrætserien ”1.c”.

I 2001 blev hun uddannet film- og tv-produktionstekniker på TV 2|NYHEDERNE. I de seneste ti år har hun medvirket i produktion, redaktion eller udvikling af talrige tv-programmer til TV 2, TV 2 Zulu, DR, TV3, Kanal 4 og Kanal 5 hos Nordisk Film, Mastiff og Strix, bl.a. som tilrettelægger, postproducer og redaktionschef.

- Micha Fuglede er en super erfaren dame, der er vant til at have mange bolde i luften, og som kan skyde dem i mål med et stort dejligt smil. Det er præcis sådan et menneske, man gerne vil have i spidsen for den proces, vi står overfor for at launche flot og sikkert til maj. På TV 2 Networks glæder vi os alle til, at Micha bliver en del af teamet, siger Maiken Wexø, kanalchef for TV 2 Networks.

"Et godt match"
Micha Fuglede siger, at TV 2 Fri som Danmarks første fritidskanal har potentiale til at blive ’hele Danmarks nye tv-darling’.

- Med fokus på det autentiske, det nære og kernedanske er TV 2 Fri et rigtig godt match for mine egne interesser. Jeg glæder mig til at samarbejde med de dygtige folk i branchen om at skabe kvalitetsoplevelser på TV 2 Fri, hvor vi giver seerne mulighed for og tid til at mærke livet. Efter 16 års erfaring med tv-produktioner er jeg klar til at gøre TV 2 Fri til en kanal, hvor vi kan fordybe os i alt det, der interesserer danskerne - lige fra muldjord og muslingefiskeri til farmors fine mågestel, siger Micha Fuglede.

En stærk dansk kanalprofil
TV 2 Fri sætter fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr og meget mere til seernes nære liv, og et af kanalens flagskibe vil være et dagligt to-timers magasinprogram, som sendes direkte fra et studie tæt på naturen.

TV 2 Fri får en stærk dansk kanalprofil, og seerne vil blive præsenteret for nye ildsjæle og interessante karakterer, der brænder for deres stofområder.

Blandt de danske programmer, som kommer på skærmen i 2013, er ”Mit Danmark” med Troels Kløvedal. På det stolte skib Nordkaperen drager han rundt langs de flere tusinde kilometer dansk kyststrækning for at fortælle kulturhistorie og besøge de steder, som betyder noget for ham selv og for danskernes liv og historie.

Imellem de danske programmer på den nye kanal får seerne også mulighed for at opleve nogle af de bedste udenlandske dokumentar- og livsstilsprogrammer.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}