Bliv en del af TV 2 betapanel for digitale tjenester

TV 2 har løbende brug for personer, der kan teste vores apps og tv2.dk. Her kan du læse om, hvad det indebærer at være en del af TV 2 Betapanel. 

Hvad er det? 
TV 2 Betapanel er en samling af gode mennesker, der får adgang til beta-versioner af TV 2s apps og tv2.dk, og dermed får et smugkig på de digitale tjenester før alle andre. 

Hvorfor gør vi det? 
Vi har oprettet initiativet med henblik på at skabe digitale tjenester af høj kvalitet i samarbejde med vores brugere. Vi laver tjenesterne for vores brugere, så hvorfor skulle de ikke være med i udviklingen også? 

Fordele som medlem af TV 2 Betapanel 
Som tester kommer du tæt på udviklingen og får indflydelse på TV 2s digitale tjenester. Dit input bliver hørt og taget alvorligt. Vi har flere eksempler på nye tiltag og features, som er blevet til, fordi brugere foreslog os idéen.  

Forventninger til vores testere 
Vi forventer, at du løbende er aktiv og jævnligt giver feedback i vores lukkede Facebook-gruppe. Gruppen er beregnet til at stille spørgsmål, komme med konstruktiv feedback og dele oplevelser fra TV 2s beta-versioner. Vi sætter stor pris på både ris og ros i forbindelse med den pågældende app eller tv2.dk og ønsker at holde en god og konstruktiv tone i vores forum. 

Svartider på feedback 
Vi bestræber os altid på at besvare alle oplæg hurtigst muligt og som regel inden for 1-2 arbejdsdage. 

Opdatering af beta-app 
Når vi lægger en ny beta-version af en app ud, laver vi et oplæg i gruppen med detaljer om de nye ændringer. Du modtager også en mail fra vores testsystem Testflight (kun til iOS), hvorfra I kan hente opdateringen (hvis du tester på apps). 

Link til Testflight finder du her

For nuværende tilbyder vi ikke testversioner til Android-brugere, men vi arbejder på at gøre dette muligt inden længe. 

Offentlig udgivelse (release) 
Ved offentlig udgivelse flytter vi beta-versionen fra beta til App Store. Derfor vil beta-appen ikke være tilgængelig, før vi lægger en ny ud i beta, typisk 1-2 uger efter en release. I mellemtiden kan du downloade appen fra App Store. 

Vil du være i TV 2 Betapanel så send en mail til: beta@tv2.dkMailen skal indeholde dit navn.